• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Julia - problem z pakietem Makie

42 Warsaw Coding Academy
0 głosów
208 wizyt
pytanie zadane 12 listopada 2018 w Inne języki przez wiktor14 Początkujący (270 p.)

Dodałem do Julli pakiet o nazwie Makie(chciałem dodać GLVisualize, ale był już nie wspierany, bo został wciągnięty do Makie), ale niestety mnóstwo ważnych funkcji nie działa. Na teście(Pkg.test("Makie")) udaje się wykonać 81 udanych  na 100 przeprowadzonych, nie przechodzą m.in. parę testów z tej strony testy   np. Mouse Picking, czy heatmap interpolation. Co ciekawe w przypadku heatmap nie działa vbox i hbox, a w przypadku Mouse Picking nie działa funkcja on(), co jest bardzo ciekawe, ponieważ mam zainstalowany także pakiet o nazwie "Interact"(tutaj testy przechodzą w 100%), który obsługuje wszystkie te funkcje prawidłowo(podejrzewam jakiś konflikt nazw). Gdyby ktoś znał sposób na rozwiązanie tego problemu proszę o pomoc.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 238 wizyt
pytanie zadane 7 stycznia 2019 w Inne języki przez Mastsior Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 391 wizyt
pytanie zadane 6 listopada 2018 w Inne języki przez wiktor14 Początkujący (270 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 747 wizyt
pytanie zadane 6 maja 2018 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez lukasz&lukasz Nowicjusz (200 p.)

93,394 zapytań

142,387 odpowiedzi

322,550 komentarzy

62,752 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...