Stworzyłem dwa konta na tym serwisie i w planach chciałem zasymulować pracę wieloosobową, ale napotkałem problem, w globalnych ustawieniach GIT'a miałem ustawiony email konta A, na którym stworzyłem repozytorium prywatne i dodałem do niego na prawach admina użytkownika z konta B. W koncie A nie dawałem żadnych kluczy, a w B dałem. Gdy robiłem git push to pojawiało się że to robi osoba A ponieważ w ustawieniach globalnych miałem jego email. wszystkie zmiany pojawiały się na koncie A, a że klucz miałem skonfigurowany na B i podczas push nie chciało żadnego hasła to wydaje mi się że to robiłem z konta B. Da się to jakoś zablokować, ustawić ?
Jak zmieniłem na emaila którego nie ma w serwisie to pojawił się commit z opisem, a user który to wykonał to nazwa globalna i pisze że to jest osoba niezwiązana z serwisem, czyli osoba która pojawi się jako autor commita to ta której email jest ustawiony na komputerze osoby która robi push? jak tak to czy jakbym sobie podał emaila przypadkowego gościa(z serwisu) to by było że on coś zmienia w moim repo ?