• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Ocena Projektu? (Raczej prośba o podpowiedz designerska)

Cloud VPS
+1 głos
309 wizyt
pytanie zadane 10 lipca 2015 w Nasze projekty przez ReksetoDev Gaduła (4,530 p.)
Cześć jesli dobrze czujesz sie w srodowisku webdeveloperskim :) to możesz mi powiedziec co moge zmienic w stronie ^^ pisze aktualnie strone z rankingiem z mysql i robie robie i zrobiłem ale nie mam pomyslu co do designu a ten projekt nie jest w ps i nie chce mi sie go odginać do ps'a ;-; dobra dam kilka ssów a ty jako osoba miła mozesz mi powiedziec swój wlasny pomysł (dzieeeeki <3) Ranking (faza alpha) - http://scr.hu/26d5/hh1fv (menu jest sticky dlatego je widzicie ) Profil gracza (ranking i itd) - http://scr.hu/26d5/kzn1s także jesli ktoś ma jakies fajne zestawy kolorystyczne albo pomysl na zmiany jakie moge wprowadzic dziekowałbym za napisanie postu

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 10 lipca 2015 przez Dorion300 Szeryf (90,250 p.)
Taka zwykła strona na pierwszy rzut oka. Ale możesz rosciagnij tego diva w poziomie na rankingi w pierwszym scrinszocie.
komentarz 10 lipca 2015 przez ReksetoDev Gaduła (4,530 p.)
Dzieki postaram sie ;) czekam na dalsze propozycje ;d (wiem ze zwykla strona dopiero zaczynam to jest mój 2 projekt w css html js php  pisany przez mnie bez boostrapów itd zadnych szablonów nigdy ich nie lubilem )
0 głosów
odpowiedź 10 lipca 2015 przez Ivan Maniak (60,650 p.)
Wg. google nie powinno się dawać ikony, napisu na przemian w menu. Albo ikony albo etykity. Z tego co pamiętam. Oraz wysrodkowałbym te napisy w menu.

Podobne pytania

+1 głos
1 odpowiedź 490 wizyt
pytanie zadane 4 lipca 2015 w JavaScript przez niezalogowany
0 głosów
2 odpowiedzi 333 wizyt
+1 głos
1 odpowiedź 480 wizyt
pytanie zadane 11 lutego 2019 w Nasze projekty przez Kazik98x Obywatel (1,780 p.)

93,484 zapytań

142,417 odpowiedzi

322,763 komentarzy

62,895 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...