• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Najprostszy sposób na dodanie opcji kupna do strony na WordPress i Woocommerce

0 głosów
590 wizyt
pytanie zadane 9 października 2018 w Systemy CMS przez R.orlinski Mądrala (5,490 p.)

Hej, muszę zrobić taki oto element na prostym landing page'u opartym o WordPressa:

Nie ukrywam, że jest to mój pierwszy kontakt z Woocommerce i nie bardzo wiem jak można rozwiązać ten problem minimalizując pracę z tworzeniem podstron typu koszyk, checkout itp.

Natrafiłem też na taki plugin, który mógłby to dobrze rozwiązać, ale po dodaniu shortcode'u koszyka z Woocommerce i ustawieniu, aby ten "Buy now" pojawiał się zamiast niego w ustawieniach pluginu nic nie zmienia i zostaje button z "Add to basket".

W tej chwili nie bardzo wiem od jakiej strony można to ugryźć. Z góry dzięki wielkie za pomoc!

komentarz 9 października 2018 przez Crocoderka Początkujący (270 p.)
edycja 10 października 2018 przez Crocoderka
A tu chodzi konkretnie o wymianę buttona na inny czy o dodanie wszystkich 3 pól?

Jeśli chodzi o wymianę buttona wyświetlającego się w produktach w pętli:
Najlepiej moim zdaniem zrobić sobie w motywie katalog woocommerce i tam nadpisywać szablony z pluginu wc, sam konkretnie button jest w templates/loop/add-to-cart.php, ja często go wymieniam na ikonę, więc da się + sam tekst buttonu można zmienić filtrem bodajże woocommerce_loop_add_to_cart_link

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 601 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 174 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 709 wizyt
pytanie zadane 13 stycznia 2019 w Systemy CMS przez dawid6512 Gaduła (4,550 p.)

93,605 zapytań

142,530 odpowiedzi

322,999 komentarzy

63,095 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...