• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

question-closed Co oznacza czerwony kwadrat po int main;

VPS Starter Arubacloud
–4 głosów
429 wizyt
pytanie zadane 6 października 2018 w C i C++ przez Irsapel Początkujący (410 p.)
zamknięte 6 października 2018 przez ScriptyChris
Witam na podstawie filmików z youtube chciałem spróbować napisać program wyświetlający tekst , problem ze gdy sam coś piszę jak wedle tego co oni pisali i sam program renderuje po starcie u mnie nie idzie otworzyć takiego programu i po ostawieniu funkcji głównej przy próbie uruchomienia programu pokazuje się obok tej funkcji czerwony kwadrat i nie wiem co tak na serio blokuje uruchomienie wiec ze cout << " teskt:"; i cin >> tekst; jest dobrze napisane i potem return 0; i domknięcie funckji } . Mógłby mi ktoś wyjaśnić gdzie jest błąd bo zaczynam pisanie od  #include <iostream> następnie nizej using namespace std;  no i funkcja główna i  dalej wypisałem. co ja robię źle ze takie coś się dzieje?
komentarz zamknięcia: Problem rozwiązany.
komentarz 6 października 2018 przez RafalS VIP (122,820 p.)
Wrzuć kod a nie opisuj co jest po czym :p
komentarz 6 października 2018 przez Irsapel Początkujący (410 p.)
wypisałem jak jest napisane nie jest to skomplikowane by wrzucać kod od tak.
komentarz 6 października 2018 przez Snejki Stary wyjadacz (14,520 p.)
Powinieneś wrzucić kod, bo wtedy można zauważyć co źle wpisałeś. Z tego co napisałeś, to jedyne co można powiedzieć, że masz błędy w kodzie i kompilator nie daje rady tego skompilować
komentarz 6 października 2018 przez Irsapel Początkujący (410 p.)
Ogarnąłem problem nie napisałem przecinka po int i tekscie i dlatego był błąd :D.

Podobne pytania

0 głosów
4 odpowiedzi 1,828 wizyt
pytanie zadane 6 listopada 2015 w C i C++ przez C☺ndzi Stary wyjadacz (12,100 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 2,367 wizyt
pytanie zadane 24 maja 2015 w C i C++ przez isza Początkujący (450 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 154 wizyt
pytanie zadane 3 kwietnia 2018 w Java przez adi282123 Początkujący (380 p.)

92,455 zapytań

141,263 odpowiedzi

319,099 komentarzy

61,854 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Akademia Sekuraka 2024 zapewnia dostęp do minimum 15 szkoleń online z bezpieczeństwa IT oraz dostęp także do materiałów z edycji Sekurak Academy z roku 2023!

Przy zakupie możecie skorzystać z kodu: pasja-akademia - użyjcie go w koszyku, a uzyskacie rabat -30% na bilety w wersji "Standard"! Więcej informacji na temat akademii 2024 znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...