• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

informatyka, studia inż , UAM, I stopień

Mały hosting, OGROMNE możliwości
0 głosów
1,344 wizyt
pytanie zadane 6 października 2018 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Tomasz09101973 Nowicjusz (120 p.)
Witam serdecznie '

Moi drodzy czy ktoś z was studiował zaocznie informatykę inż na UAM. Pytam bowiem chciałem dowiedzieć się czy jest ona do przejścia kolokwialnie mówiąc czy jest bardzo trudno jak na Politechnice Poznańskiej np.

Być może pytanie jest trywialne ale tj mój drugi zawód i w pewnym wieku przy przekwalifikowaniu kiedy potrzebny jest dokument są różne obawy. Proszę o m=komentarza kto ma jakieś doświadczenia na tej uczelni. Co jest problemem ,co jest trudne lub bardzo trudne. Dziękuje

Tomek

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 6 października 2018 przez Tomek Sochacki Ekspert (227,510 p.)
a po co ci te studia jak ro drugi zawód? Ja nie mam wykształcenia informatycznego, a pracuję jako programista :)

Więcej nauczysz się sam niż na polskich uczelniach.
komentarz 6 października 2018 przez Tomasz09101973 Nowicjusz (120 p.)
niby masz rację ale wszędzie wołają dyplom i to wpływa że muszę coś zrobić. A powiedz mi czym się konkretnie zajmujesz.

JAkieś szkolenia coś polecasz

TH
komentarz 6 października 2018 przez Tomek Sochacki Ekspert (227,510 p.)
nie znam nikogo komu by patrzyli w dyplom przy zatrudnianiu jako programista :) ja nawet nie wiem gdzie mam swój dyplom z budownictwa, nigdy nikt go odemnie nie wolał...

pracuję jako javascript developer, uczyłem się sam, kursów nie lubie i nie polecam, znam parę osób po tzw. bootcampach i poziom nauczania na wielu tych kursach jest dość niski i bardziej na zasadzie przepisywania gotowych kodów niż uczenia faktycznie programowania.

A w jakim wieku się przenosisz do it jeśli to nie tajemnica? Gdybyś chciał iść w programowanie to mogę Cię coś spróbować nakierowac, możesz odezwać sie na pw.
komentarz 6 października 2018 przez Tomasz09101973 Nowicjusz (120 p.)
mój mail politolog@post.pl

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 699 wizyt
pytanie zadane 9 lutego 2020 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Gamin Użytkownik (800 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 4,879 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 1,959 wizyt

93,717 zapytań

142,629 odpowiedzi

323,261 komentarzy

63,262 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...