• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Poszukuję dodatkowej pracy związanej z informatyką (najlepiej zdalnej)

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
+1 głos
293 wizyt
pytanie zadane 4 września 2018 w Ogłoszenia, zlecenia przez Dawid_Predecki Obywatel (1,610 p.)

Witam!

Wczoraj (tj. 03.09.2018) rozpocząłem rok szkolny w ostatniej już, czwartej klasie Technikum Informatycznego. Chciałbym tutaj ogłosić chęć do podjęcia pracy dodatkowej, którą mógłbym wykonywać poza godzinami szkolnymi. Oczywiście interesują mnie oferty związane z informatyką, najlepiej gdyby praca mogła być wykonywana zdalnie. Interesuję się programowaniem webowym, głównie frontendem, jednak chciałbym poszerzyć swoją wiedzę również o backend. Nie mam oczywiście jakichś ogromnych umiejętności, jednak te, które dotychczas zdobyłem (ucząc się głównie sam w domu) pozwalają mi na napisanie ładnej, przejrzystej, funkcjonalnej i co najważniejsze responsywnej strony www czy aplikacji internetowej. Praca jak najbardziej nie musi być związana stricte z programowaniem, potrafię oczywiście płynie poruszać się po systemie Windows i Linux oraz pakietach takich jak MS Office i innych tego typu podobnych rozwiązaniach i technologiach. Jeśli chodzi o informatykę to bardzo chętnie uczę się nowych rzeczy, więc jeśli praca nie dotyczyłaby żadnego z powyższych zagadnień które przedstawiłem to jestem w stanie się dostosować do wymagań i douczyć potrzebnych rzeczy.

Wyniki egzaminów zawodowych:

E.12 

• Teoria: 83%
  • Praktyka: 100%

E.13 

• Teoria: 73%
  •  Praktyka: 96%

CV: LINK

Dziękuję serdecznie za poświęcony czas na przeczytanie tego ogłoszenia i szczerze liczę na jakikolwiek odzew w tej sprawie.

Pozdrawiam! :)

1
komentarz 4 września 2018 przez Benek Szeryf (93,150 p.)
Zdjęcie, etykiety danych, data urodzin czy miasto są zbędne. Doświadczenie zawodowe również jest niepotrzebne, bo jest z innej branży, na dodatek nie przepracowałeś nawet miesiąca. Poziomy języków lepiej oznaczać za pomocą skali wprowadzonej przez Radę Europy. Ojczysty można usunąć, skoro CV jest po polsku. Jeśli chodzi o umiejętności programistyczne, to w zasadzie wygląda, jakbyś nie miał ich w ogóle. Kursy i szkolenia mógłbyś trochę rozwinąć, bo na razie nie wiadomo, co Ci one dały. Skoro dobrze poruszasz się w Linuxie, to chociaż napisz jakie znasz narzędzia z coreutils albo coś o tym administrowaniu sieciami.
komentarz 4 września 2018 przez jpacanowski VIP (101,940 p.)

Zdjęcie powinno być...

https://youtu.be/wMXViUU8i5s?t=8m57s
[8m57s]

1
komentarz 4 września 2018 przez RafalS VIP (122,820 p.)
Skup się na istotnych rzeczach, czyli umiejętnościach programistycznych. Wykształcenie i doświadczenie zawodowe zajmują tyle miejsca, a z punktu widzenia pracodawcy istotne jest tylko to, że kończysz technikum informatyczne.
komentarz 4 września 2018 przez Benek Szeryf (93,150 p.)

Zdjęcie powinno być...

Zdania są podzielone. Jeśli jest zdjęcie, to może ono zdradzać wiek, a tym samym jest to czynnik, który może mieć wpływ na to, co HR zrobi z CV. I nie oszukujmy się, ludzie działają tak, że liczy się pierwszy look, więc dla niektórych zdjęcie może działać na korzyść, a dla innych nie.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 1,886 wizyt
+2 głosów
2 odpowiedzi 652 wizyt

93,434 zapytań

142,429 odpowiedzi

322,662 komentarzy

62,798 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...