Witam ..all
Po wielu staraniach powiodła mi się adaptacja do tego responsywnego layoutu też responsywnego verticalnego menu z tego linku. Na dotychczasowej stronie miałem menu podobne w działaniu do obecnego- z tym że nie responsywne. Wczytywałem kompletne podstrony .html do content column przy pomocy takiego skryptu
$(document).ready(function(){$(".openToDiv").click(function(a){a.preventDefault();var b=$(this).attr("href"),c=$(this).attr("title");$("#maincontent").load(b).animate({scrollTop:0},"fast"),document.title=c})});
Wszystko śmigało. Teraz gdy wczytuję podstrony w "normalnym" widoku, też jest ok, ALE gdy zawężę ekran monitora rozmiarów "mobilnych", to wczytuje się sama podstrona bez mobilnego menu. Na screenie z lewej widać zwinięte mobilne menu, na prawym wysunięty panel z podmenu. Białe kreskowania - pozostałość po wymiarowaniu. Fragment z obrazkiem to miejsce gdzie wczytuje się.
Czy ktoś może rozgryźć temat błędnego wczytywania podstron? W razie konieczności podeślę potrzebne fragmenty kodu do wglądu.
ZdZ