• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Jak zarobić na tworzeniu stron internetowych w wieku 17lat?

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
0 głosów
1,065 wizyt
pytanie zadane 11 sierpnia 2018 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez nogabanana Nowicjusz (160 p.)

Witam.
Mam 17 lat i chciałbym zacząć zarabiać na tworzeniu stron internetowych (lub jakoś inaczej wykorzystać moje umiejętności). Czy ktoś mógłby mi poradzić, jak się do tego w ogóle zabrać? Umiem dobrze HTML, CSS i JavaScript w stopniu(podstawowy++?). Tworzyłem oczywiście już parę projektów stron www, od grafiki, po całkowite zakodowanie, ale to były tylko i wyłącznie projekty do ćwiczeń. Tak samo proste aplikacje JS typu kalkulator, to-do list, galerię, zabawa z edycją zmiennych CSS, wyszukiwarka miast z podłączonym API, gra PONG itd. Chciałbym wykorzystać wolny czas w wakacje i już zacząć jakkolwiek zarabiać z moich umiejętności (i oczywiście cały czas się w tym kształcić). Może znajdzie się tutaj jakaś miła dusza, która wskazałaby mi drogę?
Serdecznie pozdrawiam i z góry dziękuję za każdą odpowiedź! smiley

komentarz 12 września 2018 przez Michał26 Nowicjusz (100 p.)
Zacznij od branż, które są jednocześnie wypłacalne i proste do ogarnięcia, jeżeli chodzi o architekturę takiej strony z uwagi na niskie wymagania stylistyczne i techniczne. Dobrym wyborem może być na początek strona parkingu, szybka, łatwa i przyjemna http://www.parkingpodwiatrakiem.pl/blog/25-artixen-o-zasadach-tworzenia-strony-parkingu-lotniskowego

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 11 sierpnia 2018 przez profesorek96 Szeryf (91,400 p.)
Ja na twoim miejscu zrobił bym sobie dobre portfolio. Szukał ogłoszeń na forach, olx, gumtree oraz oferia.pl .

Jeśli nie masz problemów z językiem to polecam zaglądnąc na strone upwork.com

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 923 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 770 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 423 wizyt
pytanie zadane 26 października 2020 w HTML i CSS przez Vince Nowicjusz (200 p.)

93,442 zapytań

142,434 odpowiedzi

322,682 komentarzy

62,803 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...