• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Płatności w złotówkach z użyciem Stripe

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
0 głosów
1,026 wizyt
pytanie zadane 9 sierpnia 2018 w Systemy CMS przez bulgotnik86 Gaduła (3,040 p.)
Cześc Pany i Panie,

Robie strone - baze firm na WP na szablonie ListingPro . Okazało sie - ku mojemu zdziwieniu - ze nie ma możliwości dodania własnych metod płatności: są tylko PayPal , zwykły przelew i Stripe. I właśnie o to Stripe mi chodzi - nie wiem co to jest , czy jest to dostępne w Polsce , jak z założeniem konta (koszta) i czy można tam płacić w złotówkach . A może ktoś słyszął o rozserzeniu do motywu ListingPro :) . Bardzo bym prosił kogoś o pare zdań na temat STRIPE , bo jakos w googlach nie moge znaleźć jasnych i klarownych informacji
komentarz 9 sierpnia 2018 przez Tomek Sochacki Ekspert (227,490 p.)
a w dokumentacji nic nie ma o tym? https://stripe.com/docs/api

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 10 kwietnia przez Damian Kucharski Początkujący (290 p.)
Płatności są ogólnie w złotówkach zresztą można wszystko sobie ustawić. Ja ogólnie potrzebuję wsparcia odnośnie instalacji stripe na stronie. Ale to chyba zrobię osobny wątek chyba że tutaj wkleić
komentarz 10 kwietnia przez Comandeer Guru (607,060 p.)
Załóż osobny wątek. Nie ma sensu odkopywać starego.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 145 wizyt
pytanie zadane 17 grudnia 2022 w PHP przez Dzieciak :) Początkujący (440 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 185 wizyt
pytanie zadane 17 grudnia 2020 w Systemy CMS przez bulgotnik86 Gaduła (3,040 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 118 wizyt
pytanie zadane 15 października 2020 w Systemy CMS przez bulgotnik86 Gaduła (3,040 p.)

93,440 zapytań

142,432 odpowiedzi

322,679 komentarzy

62,802 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...