Cześć Wam! :) Chciałabym się Was poradzić... Otóż mam pewien problem. Posiadam zrobioną stronkę internetową www w folderze "1" gdzieś na pulpicie. Jednak... Osobno mam zrobiony na localhost system logowania i rejestracji w folderze "2" w xampp/htdocs. A oprócz tego mam system komentarzy w folderze "3" w xampp/htdocs. Teraz moje pytanko brzmi, jak to wszystko złączyć w całość? Idea była taka, żeby pliki z folderem 1 i 3 po prostu przerzucić do folderu 2, zmieniając nazwy niektórych z nich, żeby się nie powtórzyły. Tylko też jest inna sprawa... W tych folderach 2 i 3 na localhost jest index.php wszędzie, a w folderze 1 jest index.html. Czy mogą oby dwa stać tak obok siebie? Czy coś z nimi trzeba zrobić i z pozostałymi plikami? Nie mam pojęcia jak się za to zabrać, żebym czegoś nie sknociła. :( Dodatkowo... nie mam pojęcia, jak się zachowa baza danych w takim wypadku. Czy ona będzie działać tylko dla jednego folderu, czy dla wszystkich jednakowo (przykład: dodawanie komentarzy tylko dla zalogowanych). Co o tym sądzicie? Pomożecie? Byłabym mega wdzięczna!! :)