• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

HandyMap - moja aplikacja do personalizacji map

42 Warsaw Coding Academy
+2 głosów
202 wizyt
pytanie zadane 13 lipca 2018 w Nasze projekty przez Dominik Piotr Nowicjusz (140 p.)

Witam wszystkich. Chciałbym przedstawić Wam moją nową aplikację "HandyMap", którą ostatnio napisałem.

Aplikacja ta umożliwia m.in. personalizację mapy, planowanie wizyt w poszczególnych miejscach, dodawanie własnych znaczników na mapie, przechowywanie danych o miejscach, a także odszukiwanie interesujących nas punktów przy użyciu GPS. Oprócz tego aplikacja wyświetla informacje czy dane miejsce zostało przez nas odwiedzone oraz powiadamia użytkownika o ulubionych miejscach, znajdujących się w pobliżu.

Trochę rzeczy jest jeszcze do zrobienia ale stopniowo staram się wprowadzać nowe aktualizacje.

Zapraszam do pobrania ze sklepu Google Play, aplikacja jest bezpłatna:)

Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=apps.doxplsoftware.pl.handymap

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 14 lipca 2018 przez pietia213 Dyskutant (8,110 p.)
Bardzo fajna aplikacja, przyda się na pewno osobą, które zbierają statystyki ze swoich podróży. Bardzo rozwojowy temat wziąłeś na tapetę.
komentarz 14 lipca 2018 przez Dominik Piotr Nowicjusz (140 p.)
Dzięki, miło to czytać ;)

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 1,076 wizyt
pytanie zadane 5 listopada 2018 w C i C++ przez DragonCoder Nałogowiec (36,500 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 871 wizyt
pytanie zadane 8 sierpnia 2021 w JavaScript przez Artek238 Początkujący (380 p.)
+1 głos
0 odpowiedzi 826 wizyt
pytanie zadane 23 października 2023 w Urządzenia mobilne przez Monika772 Nowicjusz (130 p.)

93,382 zapytań

142,382 odpowiedzi

322,540 komentarzy

62,738 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...