• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Wiedźmin 3(PC) Czy jeżeli zakpię wersję pudełkową to muszę instalować ją z płyt czy mogę pobrać z GOG'a?

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
1,399 wizyt
pytanie zadane 10 lipca 2018 w Offtop przez HAQ Początkujący (270 p.)
Chciałbym zakupić wersję pudełkową Wiedźmina 3 na PC (tylko dla posiadania pudełka) i mam pytanie czy ową grę mogę pobrać sobie po aktywacji klucza na GOG'u czy jednak muszę instalować z płyt (nie mam napędu) (chodzi o edycję gry roku).
komentarz 10 lipca 2018 przez Tnifey Pasjonat (24,190 p.)

pewności nie mam ale jak goty w pudełku to raczej wersja gog więc dostaniesz kluczyk z płytką i pudełkiem bo aktualizacje :D

https://cdp.pl/wiedzmin-3-dziki-gon-edycja-gry-roku-pud-pc.html (w sekcji zabezpieczenie drm masz "brak zabezpieczeń (gog.com)")

komentarz 10 lipca 2018 przez J0ker Pasjonat (15,400 p.)
Najlepiej spytaj samego Goga.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

–1 głos
1 odpowiedź 380 wizyt
pytanie zadane 18 lutego 2019 w Offtop przez PolYGlok Pasjonat (19,450 p.)
0 głosów
9 odpowiedzi 988 wizyt
pytanie zadane 20 maja 2015 w Offtop przez CzlowiekSkrypt Nałogowiec (26,340 p.)
+4 głosów
2 odpowiedzi 385 wizyt

93,015 zapytań

141,976 odpowiedzi

321,271 komentarzy

62,358 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...