• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Dźwięk w systemie przycisza się i podgłaśnia

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
3,889 wizyt
pytanie zadane 8 lipca 2018 w Systemy operacyjne, programy przez _Visni4PL_ Obywatel (1,320 p.)
Witam! Dźwięk w moim systemie się psuje, ale nie tak, że po prostu go nie ma. Przerywa. Szukając przyczyny otworzyłem mikser dźwięku w systemie (Windows 10) i okazało się, że dźwięk sam się przycisza i podgłaśnia bez żadnej pomocy. Co robić? (Wpinanie słuchawek do innego portu nic nie daje)

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 8 lipca 2018 przez Tomek Sochacki Ekspert (227,490 p.)
A próbowałeś przeinstalować sterowniki audio?
komentarz 8 lipca 2018 przez _Visni4PL_ Obywatel (1,320 p.)
Jeszcze nie. Teraz próbuje
komentarz 8 lipca 2018 przez Tomek Sochacki Ekspert (227,490 p.)
Spróbuj. Powiem Ci, że spotkałem się już gdzieś w necie z tym problemem, nie wiem nawet czy czasem nie na jakimś poście na SO. Popatrz też może na sterowniki na stronie producenta karty vs producenta płyty głównej jeśli masz zintegrowaną, bo nie zawsze te na stronie producenta muszą być najnowsze.
komentarz 8 lipca 2018 przez _Visni4PL_ Obywatel (1,320 p.)
Dobrze problem rozwiązany ;)
komentarz 8 lipca 2018 przez Tomek Sochacki Ekspert (227,490 p.)
a tak z ciekawości to jak - sterowniki właśnie? Pytam, ponieważ planuję na jednym lapku domowym podbić z win8.1 na 10 tak z ciekawości i może ta informacja i mi się przyda, bo różne opinie o 10 czytałem i słyszałem...
komentarz 12 lipca 2018 przez _Visni4PL_ Obywatel (1,320 p.)
Nie. Okazało się, że w komunikatorze miałem włączone ustawienie, które przycisza dźwięk jeśli ktoś coś mówi, ale dziękuję za pomoc ;)

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 160 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 5,941 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 613 wizyt

92,967 zapytań

141,930 odpowiedzi

321,163 komentarzy

62,299 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...