• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

eclipse kompilator nie działa

0 głosów
983 wizyt
pytanie zadane 7 lipca 2018 w Systemy operacyjne, programy przez program naczelny Gaduła (3,320 p.)
Witam! PobraLem i przystosowałem środowisko eclipse według filmu/ów pana mirka(36) z kanału atnel i w momencie komplikacji dostaję errora: aplikacja nie została właściwie URUCHOMIONA (0xc0000142). Kliknij ok, aby zakończyć aplikację... no i nie wiem co mogę zrobić aby ten kompilator (naprawić) :(

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 8 lipca 2018 przez Wiciorny Ekspert (283,300 p.)
wybrane 8 lipca 2018 przez program naczelny

Najlepsza
a który Eclipse uruchomiłeś? Tzn którą wersję?

Link do rozwiązania twojego problemu

https://forum.arduino.cc/index.php?topic=196514.0

a dokładne rozwiązanie tutaj: http://smallshire.org.uk/sufficientlysmall/?p=689&preview=true
komentarz 8 lipca 2018 przez program naczelny Gaduła (3,320 p.)
Dzięki za linki, mam generalnie win 10. Natmiast ten eclipse to wersja mars - dokładniej nie wiem. Teraz mam inny problem bo w międzyczasie  chciałem zacząć instalację środowiska od nowa i wszystko usunąłem, przy tym folder atnel w program files. Teraz nie wiem co zrobić bo po ponownej instalacji eclipse tego folderu nadal nie ma, i nie jestem w stanie nic zrobić..
komentarz 8 lipca 2018 przez Jason_Nr_1 Bywalec (2,980 p.)
Eclipse Mars jest nowa Wersiom. Starszego Eclipse nie znajdziesz, bo Tworcy pozbyli sie wszystkich starszych Wersji, Jak tworcy Unity, masz dostepna tylko wersje Unity 5 w darmowej i platnej Wersji, nie pobierzesz 3 albo nawet 1,9. Java jest prosta na poczatek. Polecam ci zaczac programowanie w C+, srednio zaawansowany jezyk, stworzony w jednym Laboratorium dla  Konkursu. Aplikacje w Jave sa wolne i malo wypelnione, a slabo jest, jak Klient wlacza Aplikacje i widzi przed soba Logo JAVA :).
komentarz 8 lipca 2018 przez program naczelny Gaduła (3,320 p.)
???

co to ma do mojego pytania?

Podobne pytania

+1 głos
2 odpowiedzi 597 wizyt
pytanie zadane 29 marca 2018 w C i C++ przez program naczelny Gaduła (3,320 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 654 wizyt
pytanie zadane 2 lutego 2020 w C i C++ przez Mavimix Dyskutant (8,490 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 596 wizyt
pytanie zadane 29 marca 2018 w C i C++ przez program naczelny Gaduła (3,320 p.)

93,741 zapytań

142,676 odpowiedzi

323,294 komentarzy

63,323 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...