• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Problem z laptopem Acer Aspire 7

0 głosów
381 wizyt
pytanie zadane 7 lipca 2018 w Sprzęt komputerowy przez kamil159 Nowicjusz (180 p.)
Kupiłem laptopa niecałe 3 miesiące temu i mam z nim problem z wifi :< Czasami mam tak, że przez kilkanaście minut jak np jestem w grze to ping skacze do 1000 a później wszystko wraca do normy i tak się dzieje , raz na parę dni, na kablu nigdy się coś takiego nie zdarzyło. I jeszcze drugi problem jest taki że w grach mi się czasem zawiesza laptop( jak jest do tego jeszcze włączony intellij + przeglądarka to co chwile tak się zawiesza (za bardzo obciążony?)) i jedyne co mogę zrobić to go zamknąć i jak tylko zamknę to zanim się wyłączy to jeszcze słyszę ze się odwiesza
Oddać na gwarancje czy da się coś z tym zrobić?

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 7 lipca 2018 przez niezalogowany
1. Podaj specyfikację laptopa

2. Jak grasz w jakąś wymagającą grę i do tego masz InteliJ i przeglądarkę to nie dziw się, że Ci laptop nie wyrabia. Albo graj albo programuj ;)
0 głosów
odpowiedź 9 lipca 2018 przez FxJerzy Stary wyjadacz (12,460 p.)
komentarz 9 lipca 2018 przez kamil159 Nowicjusz (180 p.)
Ręcznie mam zaktualizować? Menadżer urządzeń nic nie znajduje
komentarz 9 lipca 2018 przez FxJerzy Stary wyjadacz (12,460 p.)
Daj spokój, on nigdy nie działał i działać nie będzie, szukaj na stronach producentów układów.

Podobne pytania

0 głosów
4 odpowiedzi 1,613 wizyt
pytanie zadane 3 grudnia 2017 w Sprzęt komputerowy przez w-ede Nowicjusz (160 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 162 wizyt
pytanie zadane 26 maja 2019 w Sprzęt komputerowy przez uczeń90 Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 1,158 wizyt

93,740 zapytań

142,675 odpowiedzi

323,294 komentarzy

63,319 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...