• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

System nie nagrywa dźwięku

42 Warsaw Coding Academy
0 głosów
231 wizyt
pytanie zadane 5 lipca 2018 w Systemy operacyjne, programy przez Eryk Chojnacki Obywatel (1,420 p.)
Witam,

Wczoraj, jak w każdy nieparzysty dzień tygodnia chciałem postreamować trochę, wiadomo o co chodzi. Odpalam nagrywanie, witam się i nagle... widzowie piszą, że nie ma dźwięku. Fakt dźwięku nie było. Okazało się, że nie tylko na live, w żadnym programie nie nagrywa dźwięku. Nie mam pojęcia co z tym zrobić. Próbowałem inny mikrofon, inne wejście (mam 2), aktualizacji sterownika... ogółem nic nie pomogło. Mam windowsa 10.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 6 lipca 2018 przez lukas$ Gaduła (3,390 p.)
wybrane 7 lipca 2018 przez Eryk Chojnacki

Najlepsza
Witam,

Nie mam windowsa 10 ale mam 7 to może tam działa to podobnie. Wchodzę na głośność i tam klikam prawym myszki i pokazują mi się urządzenia do nagrywania - ustawiam domyślne. Sprawdź teź czy nie masz jakiegoś muta. Możesz też sprawdzić mikrofon na innym komputerze oraz nie napisałeś jaki to mikrofon i jaka marka. Skontaktuj się z usługą pomocy technicznej czat online. Powinni Ci pomóc - w końcu to problem z Windowsem jeżeli wcześniej działał mikrofon a teraz nie działa.
komentarz 6 lipca 2018 przez Eryk Chojnacki Obywatel (1,420 p.)
Mikrofony były 3. Jeden to dynamiczny tracera (jakiś tam tani, nie pamiętam dokładnie), drugi wbudowany w słuchawki Sharkoon H110, a trzeci wbudowany w kamerkę internetową Creative live chat cam HD
komentarz 6 lipca 2018 przez Eryk Chojnacki Obywatel (1,420 p.)
A tak wgl to gdzie jest ten chat pomocy technicznej?
komentarz 7 lipca 2018 przez Eryk Chojnacki Obywatel (1,420 p.)
dzięki

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 972 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 177 wizyt
pytanie zadane 4 marca 2018 w Systemy operacyjne, programy przez LODosafka Początkujący (310 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 199 wizyt
pytanie zadane 1 marca 2018 w Systemy operacyjne, programy przez LODosafka Początkujący (310 p.)

93,377 zapytań

142,379 odpowiedzi

322,528 komentarzy

62,726 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...