Według mnie strona jest bardzo dobra jeżeli jest się początkującym w danej dziedzinie, bo zawarte tam krusy to totalne podstawy, więc jeżeli jest się osobą bardziej obeznaną w danej tematyce to można znaleźć całkiem sporo baboli i nieścisłości. Aczkolwiek na początek myślę, że jest całkiem w porządku. Niekiedy też może denerwować, że mimo zrobienia czegoś dobrze to wywala błąd, bo się czegoś nie zrobiło dokładnie tego co chciał autor i to jest trochę denerwujące. Czasami dość uciążliwe było po prostu zwieszanie się całego systemu co uniemożliwiało zrobienie czegokolwiek, ale to raczej bolączka wynikająca z zwiechy strony, da się przeżyć. No i czasami rozwiązanie, które chwilę wcześniej nie działało zaczyna nagle dziwnym trafem działać, ale spotkałem się z tym głównie w kursach oznaczonych jako Beta, więc przeżyłem.
Ogólnie jeżeli chcesz poznać podstawy danego języka to polecam, ale jeżeli szukasz bardziej zaawansowanych zagadnień to ich tam nie znajdziesz. Może je znajdziesz na CodeSchool albo na TreeHouse, ale tam kursy są płatne, więc nie mam pojęcia jaki materiał oferują, ale jeżeli są płatne to powinny oferować treści dotyczące bardziej złożonych zagadnień niż te poruszane na darmowym CodeCademy.