• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

kompatybilność klawiatury w laptopie

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
209 wizyt
pytanie zadane 3 lipca 2018 w Sprzęt komputerowy przez xydden Gaduła (4,480 p.)
Mam pytanko, muszę wymienić klawiaturę w laptopie(elitebook 8540p) na nową. Problem jest w tym, że oryginalnie posiadała ona trackpoint, natomiast żaden z zamienników z internetu ów nie posiada, czy klawiatura bez trackpointa będzie kompatybilna? np(https://swiatbaterii.pl/klawiatury-do-laptopow-hp-compaq/1542-klawiatura-do-laptopa-hp-elitebook-8540b-8540p-8540w.html)

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 4 lipca 2018 przez Grzegorz Mikina Dyskutant (8,060 p.)
Najlepiej zadzwoń na pomoc techniczną HP i zapytaj. Ja miałem podobny problem z pamięcią RAM okazało się że podana przeze mnie seria kart pamięci była montowana w starszych modelach i uzyskałem informacje jaki numer katalogowy powinna mieć preferowana. Ewentualnie dostaniesz od nich jakiś manual, który przyda Ci się nie tylko przy tym problemie :)

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 163 wizyt
pytanie zadane 28 listopada 2017 w Sprzęt komputerowy przez michalma Obywatel (1,160 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 273 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 211 wizyt
pytanie zadane 11 sierpnia 2016 w Sprzęt komputerowy przez R.orlinski Mądrala (5,490 p.)

92,958 zapytań

141,919 odpowiedzi

321,149 komentarzy

62,289 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...