• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

[UML] Diagram klas

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
1,626 wizyt
pytanie zadane 25 czerwca 2018 w Inne języki przez HDRGXS Początkujący (470 p.)

Dobry wieczór,

Potrzebuję małej pomocy przy diagramie klas, dla poniższego zadania.

Numer tygodnika składa się z 10-15 artykułów. Poza treścią artykuł zawiera grafiki (co najmniej 2). Do grafik zalicza się zdjęcia oraz wykresy. Wykresy są sporządzane przez analityków. Każde zdjęcie zostało wykonane przez jednego z fotografów. Każdy artykuł może być pisany przez kilku autorów. Ponadto autor art. oraz fotograf może być tą samą osobą.

Poniżej moje rozwiązanie

Pozdrawiam serdecznie.

komentarz 25 czerwca 2018 przez RafalS VIP (122,820 p.)

Potrzebuję małej pomocy przy diagramie klas

Jakiej? Z czym dokładnie masz problem? Jeśli pytasz o weryfikacje rozwiązania to napisz "czy mógłby ktoś sprawdzić mój uml". Jeśli zadanie nie jest skończone to napisz czego brakuje i dlaczego masz z tym problem.

komentarz 25 czerwca 2018 przez HDRGXS Początkujący (470 p.)
Tak chodzi o weryfikację rozwiązania. Sorki trochę dziś przytłumiony już jestem.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 950 wizyt
+1 głos
0 odpowiedzi 1,711 wizyt
pytanie zadane 16 stycznia 2016 w Java przez Fusion789 Nowicjusz (130 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 482 wizyt
pytanie zadane 2 maja 2020 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez gorgonkowa Obywatel (1,810 p.)

92,973 zapytań

141,938 odpowiedzi

321,177 komentarzy

62,301 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...