• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

IntelIJ system nie widzi projektu i nie pozwala stworzyć klasy.

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
0 głosów
341 wizyt
pytanie zadane 8 czerwca 2018 w Systemy operacyjne, programy przez blofeld Użytkownik (700 p.)
Hej.

Że się tak wyrażę to zgubiłem projekt, tak wiem, że to brzmi głupio.

Nie mam pojęcia jak to zrobiłem, w każdym razie nie podstawia mi się wśród projektów w opcji File -> Open Recent ->

Z kolei system widzi go gdy wybieram przez wersję czystego Open, ale gdy go wybiorę system nie widzi jego klas i uniemożliwia stworzenie nowej ! Wyczytałem w sieci że musiałem skasować adres ale nie ma odpowiedzi jak to odkręcić. Pomocy !!! :-)
komentarz 8 czerwca 2018 przez PolYGlok Pasjonat (19,450 p.)
Nie wiem czy to pomoże ale próbowałeś punkt przywracania systemu?

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 8 czerwca 2018 przez RafalS VIP (122,820 p.)
Yyy. Tak duzo masz ustawien w tym projekcie? Nie prosciej usunac zrobic nowy i dodac zrodla. Mozesz tez sprobowac stworzyc nowy projekt z istniejacych plikow.
komentarz 8 czerwca 2018 przez RafalS VIP (122,820 p.)
I fajnie by bylo jakbys wrzucił ten komunikat, to by sie s neta wklepalo i moze bysmy cos znalezli
komentarz 9 czerwca 2018 przez blofeld Użytkownik (700 p.)
Tzn zrobiłem trochę inaczej.

Wrzuciłem klasy na Git'a a potem stworzyłem nowy projekt od zera i je po wklejałem.

Tu nie ma wielkiego halo, bo ja się uczę dopiero i to nie są jakieś mega ważne pliki przy czym chodziło mi o sam fakt, że coś takiego ma miejsce.

Tam nie ma jakiegoś komunikatu, po prostu nie ma jak dostać się do projektu samego w sobie. Przy czym tak jak pisałem to nie jest nic mega ważnego chodzi mi tutaj też o swojego rodzaju naukę jak sobie z taki rzeczami radzić :-)

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 424 wizyt
pytanie zadane 9 września 2022 w Java przez Hubert731 Obywatel (1,650 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 864 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 348 wizyt
pytanie zadane 8 grudnia 2016 w Android, Swift, Symbian przez matir85 Bywalec (2,410 p.)

93,432 zapytań

142,428 odpowiedzi

322,661 komentarzy

62,796 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...