• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Staż za pośrednictwem UE

Cloud VPS
0 głosów
276 wizyt
pytanie zadane 6 czerwca 2018 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez betman Bywalec (2,630 p.)
Witam,

Ponad rok temu odbywałem staż z UE, który załatwiła nam szkoła zapłacili nam za miesiąc (230zł). W tym roku też szkoła organizowała staż dla osób kończących 4 klasę technikum za miesiąc (1750 zł). Zapisałem się 3 miesiące temu a dzisiaj dowiedziałem się, że zostałem wypisany ponieważ już wcześniej odbywałem staż i nie można drugi raz. Czy tak rzeczywiście jest ? Nie można już przystąpić do stażu ?

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 6 czerwca 2018 przez Adrian1999 Nałogowiec (34,570 p.)
u mnie w szkole również jest staż, w sumie śmieszne że macie tak małą kwotę. U nas tak samo rok temu jak i w tym roku otrzymujemy netto 1500 zł, ale jest faktem to że kolega który poszedł na staż rok temu. W tym roku już nie może, bo jest wielu chętnych
komentarz 6 czerwca 2018 przez betman Bywalec (2,630 p.)
U nas wcale nie było chętnych a ja się jako pierwszy zapisałem. Problem w tym, że niby już nie mogę bo odbywałem już staż.
komentarz 6 czerwca 2018 przez Adrian1999 Nałogowiec (34,570 p.)
No wiesz, Twoje umowy jakby nie patrzeć poszły w górę do unii. Sami wypełniamy aktualnie w szkole te umowy i wiem jaki zamęt z tym jest, te pieniądze to tak jak mój kolega mówi "Zwrot podatków rodziców", trochę by mogło im się coś nie zgadzać jeżeli poszedł byś znowu, i dostał pieniądze z góry. Coś w tym bardziej musi być

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 891 wizyt
+1 głos
1 odpowiedź 488 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 1,389 wizyt

93,483 zapytań

142,417 odpowiedzi

322,763 komentarzy

62,895 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...