• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Nie moge włączyć telefonu

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
137 wizyt
pytanie zadane 6 czerwca 2018 w Urządzenia mobilne przez Zawisza czarny Obywatel (1,700 p.)
Motorola g3, ładowarka działa dobrze bo ładowałem nią powerbanka, telefon ładowałem przez całą noc i nie chce sie uruchomic, próbowałem i powerbankiem i do laptopa podłączałem i nic, telefon miał około 20% baterii.

Grałem sobie w clash royale wcześniej i wieży nie było widać chociaż byc powinna a potem tak jakby pokazywało mi tą samą godzinę przez dłuższy czas,tak mi się wydaje. Potem odłożyłem telefon i już uruchomic nie mogę.

I mam jeszcze jedno pytanie ile wynosi wymiana baterii i czy za samo sprawdzenie coś w sklepie naprawczym zapłacę, czy oni mi powiedzą że naprawa będzie droga czy naprawią i powiedzą płać, tak maksymalnie mogę wydać do 100zł, bo ten telefon raczej jest już wart poniżej 300zł. Telefon jest po gwarancji i był kupiony nowy, wcześniej nie było żadnych problemów

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 6 czerwca 2018 przez coloraps Bywalec (2,220 p.)
Witam,

Znany problem z Motorolą ;)

Tu masz opis zrób twardy reset może pomoże

https://www.ifixit.com/Wiki/Motorola_Moto_G_3rd_Generation_Troubleshooting
komentarz 6 czerwca 2018 przez coloraps Bywalec (2,220 p.)

PS.

Forced Restart

If the device is unresponsive or frozen, displays a blank or black screen, or will not respond when the power button is pressed, perform a forced restart.

Press and hold the Power and Volume Up buttons for 10-20 seconds. The device will restart and go through the boot-up sequence.

Note: The forced restart does not delete any data stored on the phone.  

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 253 wizyt
pytanie zadane 17 kwietnia 2020 w Sieci komputerowe, internet przez zkkf56 Dyskutant (8,710 p.)
–2 głosów
1 odpowiedź 369 wizyt
pytanie zadane 26 września 2018 w C i C++ przez poster225 Nowicjusz (130 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 171 wizyt
pytanie zadane 18 września 2018 w Sprzęt komputerowy przez lajpad14 Nowicjusz (120 p.)

92,973 zapytań

141,937 odpowiedzi

321,173 komentarzy

62,301 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...