• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Mikrofon, voicemod

0 głosów
4,485 wizyt
pytanie zadane 25 maja 2018 w Sprzęt komputerowy przez monu Nowicjusz (120 p.)
Cześć, ostatnio pobrałem aplikację Voicemod, która po prostu zmienia głos, można jej używać na nawet na komunikatorach typu ts3 czy discord, ale, gdy włączam opcje Voice changer, a zaraz potem Hear my voice i tak nic nie słysze, na ts3 też nie działa. Pomyślałem, że może to przez to, że zły mikrofon, bo w opcji input devices jest tylko: Mikrofon (Realtek High Definition Audio). Kupiłem nowy mikrofon, a mianowicie iTrust, chyba Madell, ale dalej nie działa, a w ustawieniach gdzie powinienem mieć swój mikrofon od iTrust i ten wbudowany w LAPTOP. Jest tylko Realtek i mikrofony od Voicemoda. Czy każdy mikrofon który kupię ma automatycznie nazwę Realtek High Definition Audio no i czemu nie działa mi ten voicemode. Totalnie się na tym nie znam, więc proszę o wyrozumiałość jeżeli napisałem głupoty.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 25 maja 2018 przez PolYGlok Pasjonat (19,510 p.)
edycja 25 maja 2018 przez PolYGlok
Nie spoko, Realtek to karta muzyczna.

Opisz gdzie podpiąłeś ten mikrofon i jak go instowałeś.
komentarz 26 maja 2018 przez PolYGlok Pasjonat (19,510 p.)
Aż sobie ściagnałem specjalnie aby Ci wyłumaczyć.

Nic nie musisz instalować.

Jak masz  w voicemod input devices ?
komentarz 18 maja 2020 przez nexe Nowicjusz (100 p.)

monu ej to nie przez w mikrofon tylko musisz wejść w panel sterowanie wejść z zakładkę dźwięk następnie w mikrofon i potem nagrywanie na górze jest opcja jak nasłuchiwanie i musisz kliknąć nasłuchiwanie tego urządzenia dajesz zastosuj i siebie słyszysz :)

Podobne pytania

+1 głos
0 odpowiedzi 1,276 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 1,165 wizyt
pytanie zadane 14 października 2019 w Sprzęt komputerowy przez ksky Początkujący (450 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 1,658 wizyt

93,778 zapytań

142,737 odpowiedzi

323,388 komentarzy

63,382 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...