• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Domena z hostingiem plus wordpress

Cloud VPS
0 głosów
322 wizyt
pytanie zadane 23 maja 2018 w Hostingi, domeny, usługi przez KamilloPL Gaduła (3,470 p.)

Chciałem zapytać co do hostingu i domeny

znalazłem na ovh.pl - polecacie ten serwis?
nigdy nie instalowałem wordpressa i nie wiem jakimi prawami się rządzi

czy motyw

https://themeforest.net/item/beelove-honey-production-and-online-shop-wordpress-theme/17026538?s_rank=12

będzie odpowiedni? zależy mi na galerii zdjęć oraz prostym blogu ewentualnie plus wtyczce do pozycjonowania stron. Licencja która jest regular i extende nie za bardzo rozumiem czym się róźni. Czy dla własnego domowego zastosowania nadaje się?

Kolejne moje pytanie to czy na wykupionej domenie z serwisu ovh moge zainstalować jakiś darmowy motyw wordpress i na nim nauczyć się pozycjonowania ?

Co polecacie na początek?

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 23 maja 2018 przez coloraps Bywalec (2,220 p.)

Witam,

"OVH" ma najtańsze domeny i najprostszy transfer domen z czego polecam .
Jeżeli chodzi o hosting moja propozycja to ATTHOST solidny i stabilny mam go od ok 3 lat i działa bez problemu.
Na atthost instalator Wordpress w razie problemów lub dalszych pytań pisz pomogę z przyjemnością.

komentarz 23 maja 2018 przez coloraps Bywalec (2,220 p.)
PS.

Regular - Licencja / Wtyczka lub zdjęcie które/a jest dostępne/a dla wszystkich ale zarabia dzięki reklama nie może być wykorzystywana komercyjnie do zabraniana pieniążków  

Extendend - Licencja /  Wtyczka lub zdjęcie która jest dostępna dla odpłatnych usług innym słowem trzeba za nią zapłacić aby korzystać
0 głosów
odpowiedź 25 sierpnia 2018 przez Look85 Użytkownik (600 p.)
Ja mam na webd.pl hosting i domene, nie miałem nigdy żadnego problemu, a wydaje mi się że cena jest dość dobra. Tutaj jest wszystko opisane https://stepinweb.pl/wordpress/jak-zalozyc-bloga-wordpress-z-domena-i-hostingiem/

Podobne pytania

0 głosów
4 odpowiedzi 308 wizyt
pytanie zadane 28 czerwca 2016 w Hostingi, domeny, usługi przez artix132 Użytkownik (870 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 245 wizyt
+2 głosów
1 odpowiedź 302 wizyt
pytanie zadane 5 kwietnia 2024 w Hostingi, domeny, usługi przez mateusz2122 Nowicjusz (160 p.)

93,454 zapytań

142,449 odpowiedzi

322,718 komentarzy

62,833 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...