• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Zapisanie kontaktów i SMS-ów przed przywróceniem do ustawień fabrycznych

42 Warsaw Coding Academy
0 głosów
553 wizyt
pytanie zadane 5 maja 2018 w Urządzenia mobilne przez Marfarzar Bywalec (2,810 p.)
Zamierzam przywrócić telefon do ustawień fabrycznych. Zdjęcia czy filmy trzymam na komputerze, a jak zapisać kontakty? Mogę eksportować do SIM, karty SD lub pamięci wewnętrznej, ale ostatnia opcja chyba zostanie przy tym usunięta. Z której karty (lub czy z obu, żadnej) zostaną usunięte dane?

Nie widziałem takiej opcji, ale SMS-ów nie da się zapisać tak, by po przywróceniu ustawień fabrycznych coś zrobić i byłyby jak przed tym procesem?

1 odpowiedź

+2 głosów
odpowiedź 5 maja 2018 przez thryndl Nałogowiec (30,470 p.)
wybrane 5 maja 2018 przez Marfarzar

Najlepsza
Jeśli to telefon komórkowy a nie smartfon to często producent dołącza oprogramowanie na PC poprzez które możliwe jest wyeksportowanie kontaktów i wiadomości SMS do pliku, który trzymamy na dysku komputera i który to później importujemy.

W przypadku smartfona wystarczy posiłkować się aplikacjami które dają taka możliwość jak eksport kontaktów i smsow. Jeśli dobrze mi się wydaje to nawet aplikacja GMail daje taka mozliwosc.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 731 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 201 wizyt

93,377 zapytań

142,379 odpowiedzi

322,528 komentarzy

62,726 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...