Więc jest taka stronka, i tutaj można sprzedawać style. I moje pytanie polega na tym czy jak zrobię taki styl i go tam sprzedam to mogę go wstawić do portfolio czy już raczej nie. I czy w ogóle takie szablony można sobie wstawiać do portfolio?
@CzikaCarry, Liczba pytań nie jest przerażająca, a bardziej to, że pyta o wszystko, zamiast najpierw samemu poszukać odpowiedzi. Może miałeś właśnie to na myśli, ale kolega nie zrozumiał :)
Na większość pytań jakie tu zadał znajdzie się odpowiedzi na pierwszych stronach google, ale do tego trzeba trochę większego wysiłku niż napisanie na forum :)
@UPDATE
Właśnie to samo chciałem odpisać, zresztą jak widać :D
@Programajster,
Może to Ci pomoże:)
Ty chyba nie rozumiesz o czym my piszemy. Może i mamy większą wiedzę techniczną, większe doświadczenie itd, ale to nie znaczy, że jesteśmy wszechwiedzący i np. wpadmay na jakieś dobre pomysły (to apropos tamtego pytania). Poza tym szukanie w google na prawdę nie boli, sam na początku programowania przychodziłem tutaj z takimi pierdołami jak Ty, później dostałem taką zlewę jak Ty aby nauczyć się szukać w Googlach i się nauczyłem. Na prawdę, google nie gryzie, może trochę szpieguje, ale jeśli masz internet, smartfon i Facebooka to raczej bez różnicy czy Twoją prywatność ma 5 podmiotów czy 6. Szukanie w google to złota, podstawowa umiejętność, każdy programista googluje, czasami gdy natrafimy na jakiś issue to Googlowanie zajmie i pół dnia, wtedy przychodzi się na forum, gdy już się upewni, że ludzie nie znajdą tego w google. Wtedy pytasz ludzi z doświadczeniem, może na coś takiego natrafili, a nie, jak teraz, że dostajesz pierwszy od góry link z google na tacy. To nie o to chodzi w życiu...
93,464 zapytań
142,459 odpowiedzi
322,730 komentarzy
62,844 pasjonatów
Motyw:
Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡
Oto polecana książka warta uwagi.Pełną listę książek znajdziesz tutaj