• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Czy mogę to wstawić do portfolio?

Cloud VPS
0 głosów
709 wizyt
pytanie zadane 15 kwietnia 2018 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez niezalogowany

Więc jest taka stronka, i tutaj można sprzedawać style. I moje pytanie polega na tym czy jak zrobię taki styl i go tam sprzedam to mogę go wstawić do portfolio czy już raczej nie. I czy w ogóle takie szablony można sobie wstawiać do portfolio?

1 odpowiedź

+3 głosów
odpowiedź 15 kwietnia 2018 przez CzikaCarry Szeryf (75,340 p.)
http://support.wrapbootstrap.com/knowledge_base/topics/usage-licenses

Btw, w tydzień zadałeś 36 pytań, to wincyj niż przeciętny forumowicz zadał przez całą swoją egzystencję na tym forum.
komentarz 15 kwietnia 2018 przez niezalogowany
Sorry ale ostatnio dużo programuję a to się wiąże z tym ze chciałbym się trochę upewnić i dopytać. Postaram się teraz trochę więcej poodpowiadać na pytania innych ok?
3
komentarz 15 kwietnia 2018 przez CzikaCarry Szeryf (75,340 p.)
To nie chodzi o to, że musisz być też aktywny w innych wątkach, po prostu zanim zapytasz poszukaj w Googlach chociaż 5 minut, np. znalezienie tego linka zajęło mi 20 sekund.
2
komentarz 15 kwietnia 2018 przez arces Pasjonat (17,700 p.)

@CzikaCarry, Liczba pytań nie jest przerażająca, a bardziej to, że pyta o wszystko, zamiast najpierw samemu poszukać odpowiedzi. Może miałeś właśnie to na myśli, ale kolega nie zrozumiał :)

Na większość pytań jakie tu zadał znajdzie się odpowiedzi na pierwszych stronach google, ale do tego trzeba trochę większego wysiłku niż napisanie na forum :)

@UPDATE

Właśnie to samo chciałem odpisać, zresztą jak widać :D

@Up to prawda.

@programajster poza tym jeśli szukasz pracy, i jeśli się do niej dostaniesz, to bez umiejętności korzystania z google nic nie zdziałasz. Null. Zero. Wiesz, dlaczego programiści korzystają z 2 czy 3 monitorów? Otóż jeden jest do pisania kodu, drugi do szukania w google i czytania dokumentacji, a trzeci do ewentualnego live podglądu. Jeśli spotkasz się w pracy z jakimś problemem i przylecisz od razu na forum, to nie jest pewne, że ktoś Ci odpowie, a jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że taki issue pojawił się już np. na stackOverflow. Poki nie umiesz szukać w Googlach, to praca to dla Ciebie za głęboka woda, utopisz się w niej.
1
komentarz 15 kwietnia 2018 przez shotokan Nałogowiec (39,660 p.)

@Programajster,

Może to Ci pomoże:)

OK. Postaram sobie teraz zrobić przerwę od zadawania pytań na forum. Tylko chodzi o to że ja przed zadaniem pytania też chwilę poświęcam przed przyjściem tutaj. Widocznie ta chwila jest zbyt krótka.
2
komentarz 15 kwietnia 2018 przez imklau Nałogowiec (42,090 p.)
edycja 15 kwietnia 2018 przez imklau
To nie chodzi o to, że musisz tutaj od razu odpowiadać na pytania innych.

Ale przejrzyj swoje pytania.

Mam wrażenie, że większość z nich została zadana tak jakby "na szybko". Przeszukaj forum, poczytaj wypowiedzi innych osób, nie działaj na zasadzie, że "o usłyszałem gdzieś słowo statyczna to się dopytam" i powstaje od razu pytanie na forum -> "Jakiego typu stronę statyczną można zrobic?" :D

EDIT: pisałam odpowiedź, jak były tylko dwa komentarze. W międzyczasie coś tam jeszcze zrobiłam, kilkam "enter" i okazuje się, że tu już poszła rozmowa i mój komentarz niczego nowego nie wnosi...tak że no :D
W tamtym pytaniu chodziło mi o jakiś pomysł na stronę
1

Ty chyba nie rozumiesz o czym my piszemy. Może i mamy większą wiedzę techniczną, większe doświadczenie itd, ale to nie znaczy, że jesteśmy wszechwiedzący i np. wpadmay na jakieś dobre pomysły (to apropos tamtego pytania). Poza tym szukanie w google na prawdę nie boli, sam na początku programowania przychodziłem tutaj z takimi pierdołami jak Ty, później dostałem taką zlewę jak Ty aby nauczyć się szukać w Googlach i się nauczyłem. Na prawdę, google nie gryzie, może trochę szpieguje, ale jeśli masz internet, smartfon i Facebooka to raczej bez różnicy czy Twoją prywatność ma 5 podmiotów czy 6. Szukanie w google to złota, podstawowa umiejętność, każdy programista googluje, czasami gdy natrafimy na jakiś issue to Googlowanie zajmie i pół dnia, wtedy przychodzi się na forum, gdy już się upewni, że ludzie nie znajdą tego w google. Wtedy pytasz ludzi z doświadczeniem, może na coś takiego natrafili, a nie, jak teraz, że dostajesz pierwszy od góry link z google na tacy. To nie o to chodzi w życiu... smiley

1
Dobrze już zaczynam rozumieć! Postaram bliżej poznać się z wujkiem Google, mam nadzieje że się zaprzyjaźnimy! Dziękuję Wszystkim Za Pomoc!

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 297 wizyt
pytanie zadane 5 czerwca 2018 w Grafika i multimedia przez Layoutowiec Mądrala (5,470 p.)
+5 głosów
9 odpowiedzi 1,983 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 382 wizyt

93,464 zapytań

142,459 odpowiedzi

322,730 komentarzy

62,844 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...