• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Serwer hostingowy z bazą danych

Cloud VPS
0 głosów
224 wizyt
pytanie zadane 13 kwietnia 2018 w Sieci komputerowe, internet przez ziemjok Gaduła (4,160 p.)
Cześć

w najbliższym czasie planuje stworzenie prostej witryny internetowej. Będzie się na nią składać strona główna z informacjami + strona służąca do rejestracji + ewentualnie strona do wyświetlenia informacji o profilu. Potem będę chciał to wrzucić na jakiś serwer, i tu moje pytanie: jaka jest najlepsza strona hostingowa, gdzie można by takie coś postawić?

I mam też drugie pytanie, jaka technologia jest najlepsza do takiego projektu? Czy zwykły html z plikami na serwerze to wystarczające rozwiązanie (chodzi też o bezpieczeństwo m.in haseł)? Robiłem kiedyś witrynę internetową na asp.net mvc + mssql, ale wydaje mi się że do takiego niewielkiego projektu ta technologia jest za duża i mógłby być problem z obsługą sqla na serwerach darmowych.

Pozdrawiam

2 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 15 kwietnia 2018 przez stefan20 Nowicjusz (160 p.)
3host3.com
0 głosów
odpowiedź 15 kwietnia 2018 przez ziemjok Gaduła (4,160 p.)
up, ktoś? coś?

Podobne pytania

–1 głos
2 odpowiedzi 802 wizyt
pytanie zadane 14 marca 2020 w Sieci komputerowe, internet przez Hardwell Dyskutant (9,020 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 353 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 945 wizyt
pytanie zadane 16 listopada 2021 w Hostingi, domeny, usługi przez ski Nowicjusz (120 p.)

93,460 zapytań

142,454 odpowiedzi

322,724 komentarzy

62,837 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...