• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Bootstrap 4. Menu na urządzeniach mobilnych się nie otwiera

Object Storage Arubacloud
0 głosów
513 wizyt
pytanie zadane 3 kwietnia 2018 w HTML i CSS przez Śwież4k Bywalec (2,570 p.)

Witam. Mam problem z następującym kodem. Mianowicie, gdy strona zostanie otwarta na urządzeniu moblinym to menu po wciśnięciu guziaka się nie otwiera. Ktoś wiec może co jest nie tak?

<html>
  <head>
      <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.0.0/css/bootstrap.min.css" integrity="sha384-Gn5384xqQ1aoWXA+058RXPxPg6fy4IWvTNh0E263XmFcJlSAwiGgFAW/dAiS6JXm" crossorigin="anonymous">
      <script src="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.0.0/js/bootstrap.min.js" integrity="sha384-JZR6Spejh4U02d8jOt6vLEHfe/JQGiRRSQQxSfFWpi1MquVdAyjUar5+76PVCmYl" crossorigin="anonymous"></script>
      <script src="https://code.jquery.com/jquery-3.2.1.slim.min.js" integrity="sha384-KJ3o2DKtIkvYIK3UENzmM7KCkRr/rE9/Qpg6aAZGJwFDMVNA/GpGFF93hXpG5KkN" crossorigin="anonymous"></script>
      <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/popper.js/1.12.9/umd/popper.min.js" integrity="sha384-ApNbgh9B+Y1QKtv3Rn7W3mgPxhU9K/ScQsAP7hUibX39j7fakFPskvXusvfa0b4Q" crossorigin="anonymous"></script>
  </head>
  <body>
    <nav class="navbar navbar-expand-lg navbar-dark bg-dark">
      <a class="navbar-brand" href="#">
   <img src="C:\Users\jabpi\OneDrive\Obrazy\e13.png" width="80" height="50" alt="">
 </a>
 <button class="navbar-toggler" type="button" data-toggle="collapse" data-target="#navbarSupportedContent" aria-controls="navbarSupportedContent" aria-expanded="false" aria-label="Toggle navigation">
   <span class="navbar-toggler-icon"></span>
 </button>
<div class="collapse navbar-collapse" id="navbarSupportedContent">
  <div class="navbar-nav mr-auto">
    <a class="nav-item nav-link active" href="#">Home</a>
    <a class="nav-item nav-link" href="#">123</a>
    <a class="nav-item nav-link" href="#">about</a>
    <a class="nav-item nav-link" href="#">123</a>
    <a class="nav-item nav-link" href="#">Contact</a>
  </div>
</div>

      </nav>



  </body>
</html>

 

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 3 kwietnia 2018 przez niezalogowany
Pokaż kod javascript bo to akurat się obsługę w js
komentarz 3 kwietnia 2018 przez Śwież4k Bywalec (2,570 p.)
To jest cały kod jaki mam. Nie napisałem nic w js.
komentarz 3 kwietnia 2018 przez niezalogowany
To dlatego Ci się pewnie nie otwiera.
komentarz 3 kwietnia 2018 przez Śwież4k Bywalec (2,570 p.)
W dokumentacji nie ma nic o js
komentarz 3 kwietnia 2018 przez niezalogowany
W ogóle skrypty masz podpiąte w złej kolejności jquery musi być pierwsze
komentarz 3 kwietnia 2018 przez Śwież4k Bywalec (2,570 p.)
W życiu bym nie przypuszczał, że takie coś ma znaczenie. Dzięki!
komentarz 3 kwietnia 2018 przez niezalogowany
Ja na swojej stronie jak w wersji mobilnej, ale bez Bootstrapa robiłam menu hamburgera. To opcje właśnie rozwijanie po kliknięciu obsłużyłam JSem.
komentarz 3 kwietnia 2018 przez niezalogowany
Jak ma być to zdarzenie click  (czyli po kliknięciu) to javascript i jquery bo samym cssem i html nie da rady.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 156 wizyt
0 głosów
3 odpowiedzi 371 wizyt
pytanie zadane 9 stycznia 2019 w JavaScript przez Vision Początkujący (270 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 418 wizyt

92,573 zapytań

141,423 odpowiedzi

319,645 komentarzy

61,959 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...