• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Słuchawki - Głośność

0 głosów
128 wizyt
pytanie zadane 6 marca 2018 w Sprzęt komputerowy przez TapQu Użytkownik (540 p.)

Witam, mam głośniki creative ( 1 subwoofer, 5 głośników ) i są podłączone trzema kablami do tyłu komputera.
Mam także słuchawki z mikrofonem Natec Bear R które powinny być podłączone albo do regulatora bassu i głośności na subwooferze albo do komputera z przodu ( Da się też podpiąć z tyłu zamiast głośnika ).
Przednie wejścia mi nie działają ( tylko od słuchawek działa mikrofon już nie )

Proszę o jakąś pomoc związaną z tym jak mógłbym słuchawki podgłośnić bez używania regulatora na głośniku ponieważ jest tam tylko gniazdo na słuchawki a mikrofon i słuchawki mają osobne gniazda w moich słuchawkach.
A jak podłącze tam to mikrofonu nigdzie nie podłącze, myślałem o przedłużaczu mini jack > mini jack ale to by było niewygodne ponieważ kabel by przez kolana mi szedł.

Chciałbym móc wzmocnić słuchawki bez podłączania ich to subwoofera przez regulatora ale żeby podobna moc była.

Chodzi o to że zwyczajnie podpięte słuchawki nie są wystarczająco ( dla mnie ) głośne.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 2,010 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 439 wizyt
pytanie zadane 12 stycznia 2019 w Sprzęt komputerowy przez NeeqRR Nowicjusz (140 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 230 wizyt

93,427 zapytań

142,421 odpowiedzi

322,649 komentarzy

62,787 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...