Odpisałem Ci dwa razy. Zarówno na email, zgłoszenie przez formularz kontaktowy forum (odpisałem po 15 minutach) jak i na wiadomość prywatną na forum (odpisałem po około godzinie). A więc nie rozumiem o co chodzi. Nawet jeśli są jakieś problemy z mailem, nie dociera na serwer z którego korzystasz czy cokolwiek, to odpisałem na PW forum, co powinieneś widzieć klikając kwadrat z cyferką w prawym górnym rogu strony (żółty gdy są nowe powiadomienia, więc nie da się tego przeoczyć).
Kliknij w ten kwadracik i zobacz czy nie masz powiadomienia sprzed 17 godzin z wiadomością ode mnie. Jak nie to zobacz w wiadomościach ze mną czy nie ma jako ostatniej mojej wiadomości sprzed około 17 godzin. Założę się, że w obydwu przypadkach to będzie jak powinno.
I jak już koledzy zauważyli, gdy ktoś dzień się nie odzywa to nie jest powód, aby robić raban na całe forum, bo każdy ma swoje życie i zwyczajnie może nie mieć czasu albo mieć sprawy dużo ważniejsze. Staram się oczywiście odpisywać najszybciej jak mogę. Jeśli sprawa jest pilna, a ja się nie odzywam, to możesz po prostu napisać do kogoś innego z administracji. W większości spraw powinni móc pomóc, a jeśli nie to z pewnością przekażą to mi lub zawiadomią innymi sposobami.