• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

JavaScript - kurs video.

0 głosów
360 wizyt
pytanie zadane 15 lutego 2018 w Egzaminy zawodowe przez toffik93 Bywalec (2,820 p.)
Witam, mam pytanie dotyczące tego kursu:

http://videokurs.pl/kurs-javascript.php .

Czy waszym zdaniem przepracowanie tego kursu wystarczy do tego, aby zdać egzamin z kwalifikacji E14?

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 15 lutego 2018 przez Shadow69 Użytkownik (950 p.)
Sądzę że w internetach jest dosyć dużo dobrych i darmowych pomocy naukowych dla chcących się uczyć programistów i nie trzeba wydawać pieniędzy żeby sie uczyć.Myślę że najlepszą rzeczą jaka cie przygotuje to napisanie własnego projektu w JS a pisząc bedziesz się stale uczył i rozwiązywał problemy które napotkasz i myśle że dzieki temu sie nauczysz najlepiej tego języka.:)
0 głosów
odpowiedź 15 lutego 2018 przez radek024 Szeryf (77,140 p.)

Na kwalifikację E.14 powinieneś umieć łapać elementy(getElementsByTagName, etc), obsługiwać zdarzenia(onclick, addEventListener), podstawowe rzeczy typu pętle, tworzenie zmiennych, funkcje, tablice. I chyba tylko tyle :v

Czy to jest dużo? Moim zdaniem - nie. Aby zdać egzamin E.14 wystarczy w pełni poradnik http://kursjs.pl/. Myślę, że nawet nie cały :P

Podobne pytania

0 głosów
6 odpowiedzi 1,015 wizyt
pytanie zadane 23 listopada 2016 w Systemy operacyjne, programy przez Vickul Stary wyjadacz (12,850 p.)
0 głosów
3 odpowiedzi 963 wizyt
0 głosów
5 odpowiedzi 498 wizyt
pytanie zadane 4 maja 2015 w JavaScript przez tomaszp1997 Nowicjusz (200 p.)

93,759 zapytań

142,716 odpowiedzi

323,364 komentarzy

63,357 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...