• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Ile godzin dziennie kodujecie w PRACY?

+3 głosów
674 wizyt
pytanie zadane 11 lutego 2018 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez beza Użytkownik (830 p.)
Ile średnio godzin spędzacie na kodowaniu w pracy?

i napiszcie czym się zajmujecie - front-end, back-end, mobile itp.

w skali <0-10> oceńcie swój poziom zmęczenia po pracy.

2 odpowiedzi

+2 głosów
odpowiedź 11 lutego 2018 przez CenterPL Pasjonat (19,070 p.)
Na stricte pisaniu kodu spędzam około 5-6 godzin dziennie. Często muszę robić zadania okołoprojektowe, wymyślac, rozpisywać itp. PHP-dev.

Po pracy nie jestem jakoś szczególnie zmęczony, co cieższy dzień to trochę, ale ogólnie jest spoko, robię to co lubię, a dbam o swoje samopoczucie itp, to pewnie też ma wpływ, także ja wiem - zmęczenie 4 w normalnie dni, 5-6 w cięższe.
+2 głosów
odpowiedź 11 lutego 2018 przez lapa19904 Stary wyjadacz (11,640 p.)
Od dobrych dwóch tygodni juniorem(pierwsza praca w IT) głównie zajmującym się frontem ale zdarza się też trochę php-a. Przy kodzie spędzam jakieś 6-7 h dziennie. Z pracy nie wychodzę mocno zmęczony oceniłbym swoje zmęczenie na 6-7, robię dużo nowych dla mnie rzeczy i bardzo mi się to podoba. Czuje jak skill rośnie i bardzo sobie to chwalę. Po pracy jest dużo nauki i ciężko się zmobilizować do siedzenia przy kodowaniu w domu dłużej niż 1h.

Podobne pytania

+1 głos
4 odpowiedzi 2,070 wizyt
+1 głos
3 odpowiedzi 1,128 wizyt
pytanie zadane 18 października 2018 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez yupy Nowicjusz (230 p.)
0 głosów
4 odpowiedzi 2,281 wizyt

93,765 zapytań

142,721 odpowiedzi

323,373 komentarzy

63,359 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...