• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

MrRobot sezon 3

Cloud VPS
0 głosów
776 wizyt
pytanie zadane 9 lutego 2018 w Offtop przez Hybrydec Nowicjusz (170 p.)
Wie ktoś może gdzie można obejżeć legalnie(płatnie lub za darmo) w Internecie 3 sezon MrRobot, najlepiej z polskim lektorem?

4 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 9 lutego 2018 przez Adam Jakś Dyskutant (8,940 p.)
Prawa do tego serialu w Polsce posiada Showmax. Po założeniu konta w serwisie otrzymujesz bezpłatny, kilkunastodniowy okres próbny.
0 głosów
odpowiedź 9 lutego 2018 przez Zaglowiec Dyskutant (9,200 p.)
Witam,
 Nie będę podawał linku do strony, bo zaraz tu ktoś powie, że promuje mniej legalne strony z filmami.
Wpisz w google frazę: "pan robot s03e01 online allonline", następnie wejdź na stronę o nawie takiej jak ostatni wpisany wyraz  (prawdopodobnie druga pozycja)
Chyba są już tam wszystkie odcinki z napisami. Minus tej strony jest taki, że jak klikniesz coś na niej zawsze otworzy się dodatkowe okno, z różną treścią, lepiej od razu wyłączyć bo nie wiadomo jaki przypałeta się wirus...
Ale filmy po odczekaniu kilku sekund działają bez pobierania i płacenie
I na przyszłość radzę po prostu szukać wpisując różne frazy w google, a do filmów seriali zawsze doczepiać "online "
0 głosów
odpowiedź 9 lutego 2018 przez mi-20 Stary wyjadacz (13,250 p.)
–1 głos
odpowiedź 9 lutego 2018 przez spokojny Nałogowiec (28,630 p.)
Wpisujesz w google i tam masz opisane, czy płatne, czy serwis z filmami na abonament, gdzie płacisz 30zł na miesiąc i oglądasz filmy, seriale jakie chcesz na wersji Premium. Najlepiej ma to zrobione cda.pl, nie wiem dlaczego, ładowanie filmów jest tam genialnie skonstruowane.
komentarz 9 lutego 2018 przez Hybrydec Nowicjusz (170 p.)
Na cda nie ma 3 sezonu mr robot, a po wpisaniu w google frazy "mr robot sezon 3" niewyświetlają mi się żadne strony na których mógłbym obejżeć 3 sezon...
komentarz 9 lutego 2018 przez Pabiak Gaduła (4,490 p.)
Jest taka fajna strona, fili.tv, wszystko tam mają.
komentarz 9 lutego 2018 przez spokojny Nałogowiec (28,630 p.)

@Hybrydec, To nie moja wina, że nie potrafisz obsługiwać wyszukiwarki google i taki bzdurny wątek zakładasz.

Podobne pytania

0 głosów
5 odpowiedzi 3,257 wizyt
pytanie zadane 12 sierpnia 2017 w Offtop przez niezalogowany
0 głosów
0 odpowiedzi 269 wizyt
pytanie zadane 1 sierpnia 2022 w Offtop przez lalanablanalala Bywalec (2,090 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 1,064 wizyt
pytanie zadane 11 kwietnia 2020 w Offtop przez Krasik Nowicjusz (120 p.)

93,483 zapytań

142,417 odpowiedzi

322,763 komentarzy

62,895 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...