• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Problem z Angular 5? OpaqueToken

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
394 wizyt
pytanie zadane 21 stycznia 2018 w Inne języki przez SandraS Obywatel (1,400 p.)
edycja 21 stycznia 2018 przez SandraS

Witajcie. Po uruchomieniu aplikacji przez npm start, pojawia mi się komunikat :

,,ERROR in node_modules/@ngrx/store/src/ng2.d.ts(1,10): error TS2305: Module '"C:/Users/sandr/Desktop/wzór — kopia/node_modules/@angular/core/core"' has no exported member 'OpaqueToken'." --> wyczytałam, że to z powodu tego, że mam angular 5 zainstalowane. Ta instalacja była automatyczna z angular/cli.
Czy w takim razie muszę zejść wersją do Angular 2.1.0? Próbuje manualnie zmienić w package.json wersję angulara i przebudować stosując ,,npm install", ale wyskakuje mp. ,,No matching version found for @angular/animations@^2.1.0". W jaki sposób rozwiązać problem aby zatrybiło bez errorów? Jak zainstalować niższego angulara?

Dodanie tej linijki powoduje ten error:
,,import { ActionReducer, Action } from '@ngrx/store';"

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

+1 głos
0 odpowiedzi 274 wizyt
pytanie zadane 30 października 2019 w C# przez TheFunny Gaduła (3,420 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 110 wizyt
pytanie zadane 7 kwietnia 2018 w JavaScript przez pulson666 Stary wyjadacz (12,560 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 415 wizyt
pytanie zadane 10 kwietnia 2019 w Inne języki przez rastuszek Nowicjusz (170 p.)

93,030 zapytań

141,992 odpowiedzi

321,293 komentarzy

62,377 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...