• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Usuwanie opinii na Facebook'u

0 głosów
535 wizyt
pytanie zadane 8 stycznia 2018 w Sieci komputerowe, internet przez verss Nowicjusz (120 p.)

Witam,

Może zacznę od tego, że jestem człowiekiem, który dużo podróżuje. Często odwiedzam rozmaite lokale, sklepy, restauracje itp. a co za tym idzie wystawiam, oczywiście zależnie od mojego zadowolenia, opinię danemu miejscu w internecie. Najczęściej robię to na Facebook'u, bo jest to po prostu dla mnie najwygodniejsze. Niestety, często moje opinie są usuwane ze stron danych miejsc i lokali, mimo, że Facebook nie udostępnia takiej opcji administratorowi danej strony oprócz ukrycia całej sekcji z recenzjami. Zaczęło mnie więc ciekawić jak to jest robione. Przeszukałem internet ale nie znalazłem żadnej konkretnej odpowiedzi na moje pytanie. Dlatego właśnie liczę na waszą pomoc. Dziękuje smiley

1 odpowiedź

+2 głosów
odpowiedź 8 stycznia 2018 przez mtk3d Nałogowiec (46,690 p.)
Nie wiem co ty tam sobie wypisujesz, ale jeśli jakaś recenzja jest niezgodna z regulaminem, to facebook po zgłoszeniu może ją usunąć. Czasem może ją usunąć z innych powodów, facebook ma to zastrzeżone i ma do tego pełne prawo.
komentarz 8 stycznia 2018 przez verss Nowicjusz (120 p.)
Nad tym również się zastanawiałem. Nie wypisywałem tam nic co byłoby niezgodne z regulaminem Facebook'a

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 246 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 200 wizyt
pytanie zadane 11 marca 2019 w Systemy operacyjne, programy przez skrooq Nowicjusz (140 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 315 wizyt
pytanie zadane 5 listopada 2018 w Offtop przez Layoutowiec Mądrala (5,470 p.)

93,720 zapytań

142,644 odpowiedzi

323,266 komentarzy

63,270 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...