• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Zarabianie na własnej stronie

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
531 wizyt
pytanie zadane 6 stycznia 2018 w Sieci komputerowe, internet przez Zayebisty Gaduła (3,200 p.)
Witam,

Od jakiegos czasu zajmuje sie tworzeniem stron.

Chcial bym zapytac jak wyglada potem zarabianie na takiej stronie.

Czy któś mógłby polecic jakies programy partnerskie. Najlepiej z wypłatami na paypal.

Słyszalem o adsense ale z tego co wyczytalem to wypłaty sa tylko na konto bankowe.

Z góry dziekuje za odp.

2 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 6 stycznia 2018 przez eglaboud Obywatel (1,940 p.)
Na PayPal? Nie ma takiego systemu afilacyjnego/reklamowego! Co najwyżej na bit coiny...
komentarz 6 stycznia 2018 przez Zayebisty Gaduła (3,200 p.)
Hmmm słyszalem inaczej ale trudno dopiero zaczynam. Moze mialem błedne informacje
komentarz 17 października 2019 przez Kriss787 Nowicjusz (100 p.)

@eglaboud, jeśli chodzi o bitcoiny to może też zapytam tutaj, aby nie robić niepotrzebnego, kolejnego tematu. Myślałem nad inwestycją w kryptowaluty, przeczytałem trochę na https://www.academy-bitcoin.com/forum/ i wygląda to o tyle ciekawie, że chyba ryzyko nie jest takie duże... Mam około 10k pln do zainwestowania i myślę, czy to będzie dobrym wybroem. Ma ktoś jakieś podobne doświadczenia z tym związane?

0 głosów
odpowiedź 6 stycznia 2018 przez Jedras Maniak (54,860 p.)
Oferujesz jakieś produkty albo masz na stronie spory ruch? Jeśli nie to z zarabiania nic sensownego nie będzie.
komentarz 6 stycznia 2018 przez Zayebisty Gaduła (3,200 p.)
Nie oferuje nawet jeszcze nie mam strony. Poprostu chcialem sie dowiedziec na przyszlosc.

Nie oczekuje tez wielkiego przychodu licze bardziej na kwote wystarczajaca do oplacenie domeny i serwera.
komentarz 7 stycznia 2018 przez Jedras Maniak (54,860 p.)
Z tym też może być ciężko jak nie będziesz miał sensownego ruchu.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 248 wizyt
pytanie zadane 8 stycznia 2020 w Sieci komputerowe, internet przez Sysiunia Nowicjusz (120 p.)
–2 głosów
5 odpowiedzi 779 wizyt
pytanie zadane 14 kwietnia 2018 w Offtop przez niezalogowany
0 głosów
5 odpowiedzi 1,061 wizyt
pytanie zadane 23 grudnia 2017 w Sieci komputerowe, internet przez Rafal2196 Nowicjusz (220 p.)

93,335 zapytań

142,330 odpowiedzi

322,410 komentarzy

62,670 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...