• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Zadanie 4 rozdział 13-Szokła programowania

0 głosów
264 wizyt
pytanie zadane 6 stycznia 2018 w C i C++ przez chucksqll Stary wyjadacz (12,930 p.)

Witam.

Napotkałem pewien problem wraz z wątpliwościami co do niektórych rzeczy

ss do treści: https://zapodaj.net/37b4c25fb4dcd.jpg.html

Z podpunktem a nie miałem problemów natomiast b i c, sprawiły mi problem, nie umiem ich wytłumaczyć, mam duże wątpliwości i prosiłbym o pokrótce powiedzenie dlaczego.

Jeszcze jedno pytanie jak w klasie pochodnej ustawić

styl  zawsze "najlepszy rocznik.

1 odpowiedź

–2 głosów
odpowiedź 6 stycznia 2018 przez Mateusz Kołodziej Użytkownik (690 p.)
w b) musisz wytłumaczyć dlaczego np.:VintagePort jest 3 razy zdefiniowany a nie np. raz.

w  c) to nie wiem bo nie piszę w c++ ale możliwe, że chodzi o to czemu są wpisane od tak, że nic nie ma co robią wpiane wcześniej ale mogę się mylić sora.

Pozdrawiam

Mateusz
komentarz 6 stycznia 2018 przez chucksqll Stary wyjadacz (12,930 p.)
Ja rozumiem co ja mam zrobić. Tylko ja nie wiem jak mam to wytłumaczyć dlatego proszę o wytłumaczenie dlaczego tak jest.
komentarz 6 stycznia 2018 przez Mateusz Kołodziej Użytkownik (690 p.)
No gościu to jest dla ciebie zadanie czy dla mnie?
komentarz 6 stycznia 2018 przez chucksqll Stary wyjadacz (12,930 p.)
Gościu. Odpowiadasz na moje pytanie powtarzając treść zadania z tą różnicą, że swoimi słowamii, przemilczałem, że gadasz źle mogę nawet powiedzieć, że gadasz bzdury, które nic nie wnoszą do mojego pytania. Nie prosiłem o napisanie kodu, ale wytłumaczenie czegoś czego do końca nie rozumiem i nie znalazłem odpowiedzi, szukając, oraz problemem napotkanym w trakcie robienia MOJEGO zadania, więc proszę nie odpowiadaj następnym razem na pytanie jeśli nie masz nic sensownego do napisania.

Podobne pytania

0 głosów
4 odpowiedzi 1,540 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 506 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 810 wizyt
pytanie zadane 2 lutego 2021 w C i C++ przez Karson Obywatel (1,000 p.)

93,742 zapytań

142,678 odpowiedzi

323,297 komentarzy

63,328 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...