• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Jaki internet mobilny.

42 Warsaw Coding Academy
0 głosów
1,361 wizyt
pytanie zadane 4 stycznia 2018 w Sieci komputerowe, internet przez Paweł123 Nałogowiec (33,540 p.)
Witam, musiałem zmienić usługodawca internetu, ponieważ co chwile traciłem połączenie. Zakupiłem modem z LTE i RedBull Mobile Energy, jako internet. Słyszałem, że jest podobno 100GB LTE za darmo i to jest prawda. Tylko to musiałaby być oferta RedBull Mobile, a nie RedBull Mobile Energy. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć tej oferty, gdzie jest te 100GB LTE. No i teraz pytanie do was. Z jakiego wy internetu korzystacie i co polecacie. Ogólnie teraz w RedBull Mobile Energy mam coś takiego, że za doładowanie za 50zł dostaję 20GB w gratisie. I jeszcze mogę sobie wykupić internet 6GB za 20zł. Bardzo szybko wykorzystuje te pakiety.

Jaki internet mobilny polecacie ?
komentarz 22 czerwca 2018 przez profsor500 Użytkownik (610 p.)
Najlepiej się dowiedzieć, jakąś jakość połaćzenia oferują operatorzy w twojej okolicy. Ja miałem np PLAY, nadajnik z 500m od domu i max transfer 20/20 Mb/s, więc lipa jak LTE.
Plus to już szkoda gadać...
Z internetem mobilnym jest ta bolączka, że jest droższy per GB niż po kablu, często ma ograniczenia np 100GB a późneij prędkość spada do 1Mb/s czy kilku kb/s...
Ja osobiście nie znalazłem nic non-limit i olałem sprawę, teraz mam Orange (którego nienawidzę z całego serca, duszy i czego się da) 6Mb/s, ale bez limitów.. za 2-3 mies już ma być światłowód, więc będzie fajnie

3 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 4 stycznia 2018 przez rifster Początkujący (320 p.)

Cześć,

Rzuć okiem tutaj: LINK
Wątek jest już bardzo rozbudowany ale powinieneś znaleźć jakieś dodatkowe wskazówki.

Pozdrawiam,

Waldek

komentarz 4 stycznia 2018 przez Paweł123 Nałogowiec (33,540 p.)
ok, dzięki
0 głosów
odpowiedź 22 czerwca 2018 przez adampe Nowicjusz (140 p.)
U mnie żaden nie działa szybciej niż 20/20 Mb/s, dlatego też się poddałem.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 562 wizyt
pytanie zadane 1 listopada 2017 w Sieci komputerowe, internet przez james30k Bywalec (2,260 p.)
+3 głosów
10 odpowiedzi 2,654 wizyt
pytanie zadane 3 sierpnia 2016 w Sieci komputerowe, internet przez michal Mądrala (5,560 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 300 wizyt
pytanie zadane 8 września 2018 w Sieci komputerowe, internet przez krulz Nowicjusz (120 p.)

93,389 zapytań

142,386 odpowiedzi

322,549 komentarzy

62,750 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...