Wiem że to temat typowo pod code review, ale chciałbym powiedzieć kilka słów. Jestem mocno zaskoczony i to... pozytywnie. Poprawki, które zaproponowaliśmy do przekazanego nam przed nagraniem kodu, faktycznie zostały w większości wprowadzone. Mamy w miarę przestrzegane PSR-2, jest PDO z ładnym bindowaniem. Jest i filter_input(), wstawianie zmiennych w ciągi z { }, czy kodowanie bazy danych jako utf8mb4. Chyba nawet udało się lekko oddzielić widok (HTML) od logiki (kodu PHP) - i to i to jest co prawda w jednym pliku, ale najpierw jest cały kod PHP, a dopiero później jest np. wyświetlane w kodzie HTML to co wcześniej było pobrane z bazy.
Z pewnością nie jest to kod idealny, ale nikt tego podczas nauki nie oczekuje - to niemożliwe i nie chcę, aby ktokolwiek tak to odebrał. Chcieliśmy tylko jako społeczność forum (albo jej część), aby kod mógł być lepszy, długo zwracaliśmy na to uwagę i nie jeden temat o tym powstał. I to się właśnie udało, przynajmniej w jakiejś części. Ja, jako recenzujący, jestem zadowolony z tego odcinka. W mojej ocenie poszło to w dobrą stronę. Mam nadzieję, że Mirosław jako autor jest z tego odcinka i otrzymanej od nas oceny również zadowolony. Chętnie możemy pomóc przy kolejnych odcinkach, jeśli tylko będziesz Mirosławie chętny to dawaj znać. Liczę na to, że uda się zachować kurs w formie jakiej będziesz chciał, ale jednocześnie wpleść w niego nieco lepszy kod, jak to się udało w tym filmie :)