Poszukuję czegoś na wzór bankowości online, tyle że wirtualnej.
Wiem, że istnieją modyfikacje pod IPB, mybb itd, ale potrzebuję czystego skryptu PHP
- rejestracja/logowanie,
- zarządzanie kontem (tam np, zmiana hasłą czy coś takiego)
- stan konta / przelewy na konto (innego usera),
- oraz jakieś zabezpieczenie tej strony.
Przelatuję google w tę i w tamtą ale nic konkretnego nie znajduję prócz tego samego skryptu, który krąży w sieci (jakiś studentów). Jeżeli ktoś coś ma to proszę o podesłanie.
Do czego jest mi to potrzebne? Mam pewną wizję na taki fajny virtualny bank dla znajomych, chciałbym tą wizję nieco rozwinąć.
Nie mam teraz zbytnio czasu na pisanie od podstaw strony- a zrobiłbym to. Jedyną rzeczą, która by mnie przygniotła to te 'przelewy' z konta na inne konto użytkownika (z portfela wirtualnego). Oraz cały system zarządzania taką gotówką. Mam wizję stworzyć coś na zasadzie:
za samą rejestrację otrzymujesz 10v$, za polecenie 25v$, za przelew zabiera powiedzmy 1v$ (minimalny przelew 5v$), i za odwiedziny- co 24h logowanie 5v$ trafi na konto osoby. Jak by można wykorzystać te v$? Po zbalansowaniu systemu (poustawianiu wszystkich rzeczy), mógłbym rozpocząć z kimś współpracę aby napisał jakiś system maszyny slotowej- w której możnaby sobie grać i wygrywać. Na sam początek chciałbym stworzyć czysty skrypt, z resztą sobie poradzę (grafika itd).
W razie czego to piszcie na PW :P