• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Steam - Problemy z pobieraniem na windows 10

0 głosów
489 wizyt
pytanie zadane 28 listopada 2017 w Systemy operacyjne, programy przez Jan Patryk Kowalski Obywatel (1,880 p.)
Witam, chcąc iść za postępem postawiłem przejść z mojego windows 7 na windows 10.

Teraz borykam się z małym problemem. Kiedy pobieram gre na steam pobieranie dochodzi do maksymalnej prędkości, po czym spada do zera po kilku sekundach znowu sie pobiera nagle przestaje i tak cały czas. Co może być przyczyną, takiego zachowania programu?  Dodam ze moj internet działa normalnie, i jeśli ta informacja jest istota to mam w komputerze dysk SSD na którym mam system i aplikacje steam, oraz dysk HDD na którym trzymam dane gier. Proszę o pomoc ;)

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 28 listopada 2017 przez Jan Patryk Kowalski Obywatel (1,880 p.)
Pomogła jedynie zmienia priorytetów.. Ale nie chce tak robić za każdym razem... Jest na to jakieś rozwiązanie?

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 2,496 wizyt
pytanie zadane 21 października 2018 w Systemy operacyjne, programy przez szym1x Nowicjusz (220 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 243 wizyt

93,729 zapytań

142,668 odpowiedzi

323,283 komentarzy

63,288 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...