• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

question-closed Mój pierwszy projekt php łączony z MySQL.

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
0 głosów
1,598 wizyt
pytanie zadane 3 listopada 2017 w Nasze projekty przez olekjs Gaduła (4,590 p.)
zamknięte 4 listopada 2017 przez olekjs

Witam.

Od 2 tygodni grzebie sobie trochę w php. Uczę się łączyć ten język z bazą danych i stworzyłem takową stronę. Proszę o ocenę samej mechaniki (Co do wyglądu to nie przywiązywałbym większej uwagi, ale to nie oznacza że zrobiłem na "odwal")

P.S w ustawieniach konta polecam wybrać trójmiasto (jak na razie tylko tam uzupełniłem sklepy itd.. ) oraz istnieje możliwość że strona źle się wyświetli polecam ctrl + (+/-). Pozdrawiam

ZAINT.PL

komentarz zamknięcia: tak
komentarz 3 listopada 2017 przez cz3ran Stary wyjadacz (13,380 p.)
Ja od siebie dodam, że gdy przejdę na formularz rejestracji/logowania, jedyną akcją jaką mogę wykonać to logowanie/rejestracja, nie mam możliwości powrotu na główną stronę, zatem dodał bym jakieś przyciski 'Wstecz'/'Anuluj'.
komentarz 3 listopada 2017 przez niezalogowany
Należałoby również dodać funkcję potwierdzenia założenia konta, link wysyłany na pocztę użytkownika, w obecnym stanie można zakłada konto na mail którego nie jesteś właścicielem
Brakuje też regulaminu na który się zgadzamy :P
komentarz 3 listopada 2017 przez olekjs Gaduła (4,590 p.)
edycja 24 maja 2018 przez olekjs
ads
edycja 3 listopada 2017
Przykro mi to stwierdzić, ale się mylisz.

Nikt nie postąpił wobec ciebie toksycznie (poproszę cytaty potwierdzające twoją tezę). Wszyscy ruszyli z chęcią pomocy, która wymaga jednak na podaniu kodu, bądź co bądź, ale prostego serwisu.

W całej sekcji komentarzy widziałem jedynie uwagi odnośnie tego co widać i co można poprawić, chwalić nie ma za co (gdzie jest kod?), nikt też nie napisał że strona klonuje facebooka...

Btw, parafrazując: "Widzę, że wciąż są ludzie którzy nie potrafią przyjąć kilku słów konstruktywnej krytyki. Gdy taką otrzymają oburzają się, twierdząc że są niezrozumiani i pokrzywdzeni. Mimo wiedzy, że są nowicjuszami nie potrafią dostrzec, że mogą popełniać błędy, które ktoś im wytknie - zamiast tego obrażają osoby wyciągające do nich pomocną dłoń, twierdząc że nic nie potrafią i są głupsi od ich samych".

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 3 listopada 2017 przez Borówa Dyskutant (8,370 p.)

U mnie jest z lewej ucięta. Chyba, że taki był zamysł :P

komentarz 3 listopada 2017 przez olekjs Gaduła (4,590 p.)
Co do optymalizacji strony pod różne rozdzielczości to napisałem wyżej ;)

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 251 wizyt
pytanie zadane 23 listopada 2016 w Nasze projekty przez _Denty_ Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 342 wizyt
pytanie zadane 17 stycznia 2017 w C i C++ przez Rocket_Turtle Nowicjusz (150 p.)
+1 głos
1 odpowiedź 567 wizyt
pytanie zadane 27 maja 2020 w Nasze projekty przez nanautzin Obywatel (1,510 p.)

93,434 zapytań

142,429 odpowiedzi

322,664 komentarzy

62,799 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...