• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Włamanie do konta na fb znając tylko login

42 Warsaw Coding Academy
–11 głosów
4,592 wizyt
pytanie zadane 11 października 2017 w Bezpieczeństwo, hacking przez Marcelos0609 Nowicjusz (130 p.)
Witam :)

Czy jest możliwość wejścia na czyjegoś Facebooka znając tylko login? Chodzi o to, ze dana osoba nie korzysta już z portalu, sama zapomniała hasła, a w tle jest moje zdjęcie.. I mnie to wkurza już... Czy jest jakaś możliwość? Myślałam o tym aby "uśmiercić" tę osobę ale zdjęcie i tak nie zostanie usunięte.

Pozdrawiam, wkur*iona ex :)
12
komentarz 11 października 2017 przez Ehlert Ekspert (215,010 p.)

Btw ludzie tu łączą się z bazami danych, pytają o tutoriale, które mielą, siedzą po nocach, a Ty zakładasz konto, bo zerwaliście i jesteś na jego zdjęciu w tle? Cóż za desperacja devillaughbroken heart

komentarz 12 sierpnia 2024 przez TTańczącyzwilkami Nowicjusz (170 p.)
Dzięki za komentarz, jednak sprawa jest o wiele bardziej skomplikowana i w grę wchodzą ważniejsze sprawy niż zranione serduszko ;)

Miłego dnia :)
komentarz 12 sierpnia 2024 przez Ehlert Ekspert (215,010 p.)

Trzymam kciuki yes

3 odpowiedzi

+5 głosów
odpowiedź 11 października 2017 przez Ehlert Ekspert (215,010 p.)
Zgłoś nadużycie.
+2 głosów
odpowiedź 11 października 2017 przez m4sk1n Pasjonat (16,750 p.)
Zgłoś zdjęcie, skoro się na nim znajdujesz.
+2 głosów
odpowiedź 11 października 2017 przez obl Maniak (51,300 p.)

Zaraz, zaraz, zapomniał hasła? Ale przecież jest zawsze możliwość zresetowania hasła. Przy logowaniu powinien być link w stylu odzyskaj hasło więc ta osoba ma możliwość zalogowania się tam, wystarczy, że zechce to zrobić a na e-mail przyjdzie mu link do strony umożliwiającej zmianę hasła. Tak przynajmniej jest na większości tego typu stron więc myślę, że i na Facebook-u powinno być coś takiego.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 1,002 wizyt
pytanie zadane 20 kwietnia 2021 w Bezpieczeństwo, hacking przez LESIUUU Nowicjusz (160 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 184 wizyt
pytanie zadane 12 września 2024 w Offtop przez annad Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 478 wizyt

93,398 zapytań

142,390 odpowiedzi

322,577 komentarzy

62,756 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...