• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Aplikacja messenger

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
341 wizyt
pytanie zadane 10 października 2017 w Urządzenia mobilne przez Kam Ka Nowicjusz (120 p.)

Dlaczego w aplikacji messenger na iPhone od jakiegoś czasu, pokazuje mi pod nazwa użytkownika ilość wiadomości a nie aktywność? Pierwszy raz się z tym spotkałam i nie wiem dlaczego tak mam i jak się tego pozbyć. Pytałam kilku osób, ale nikt czegoś takiego nigdy nie widział.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 10 października 2017 przez Jedras Maniak (54,860 p.)
Czasami Facebook robi różne dziwne rzeczy, poczekaj może samo przejdzie. Jak nie to zrób aktualizację aplikacji albo odinstaluj i zainstaluj ponownie.
komentarz 11 października 2017 przez Kam Ka Nowicjusz (120 p.)
Odinstalowywałam pare razy. Instalowalam na nowo. Cały czas tak samo. Mam to od 2 miesięcy niezmienne.
komentarz 11 października 2017 przez niezalogowany
Napisz do supportu messangera

Podobne pytania

+3 głosów
1 odpowiedź 334 wizyt
pytanie zadane 1 października 2017 w Inne języki przez Anoonymous Obywatel (1,560 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 112 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 393 wizyt
pytanie zadane 9 lutego 2017 w PHP przez RegularLemon Stary wyjadacz (12,280 p.)

93,005 zapytań

141,971 odpowiedzi

321,252 komentarzy

62,344 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...