• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Głośniki- brak dźwięku po upgrade do win10

0 głosów
302 wizyt
pytanie zadane 1 października 2017 w Sprzęt komputerowy przez przybylka85 Nowicjusz (120 p.)
Witam serdecznie,

mam pewien problem:

kupiłam ostatnio notebook lenovo W520 (poleasingowy), który miał zainstalowany system win7 od nowości, od sprzedawcy kupiłam od razu z upgradem do win10. Wszystko mam poprawnie zainstalowane.....

Nie do końca poprawnie działa dźwięk, tzn. pomimo rozgłośnienia na 100 w głośności, jak również w danej aplikacji dźwięku nie słychać.

Czasami po uśpieniu komputera i wybudzeniu go zadziała, raz na dłużej raz na chwile, innym razem do pierwszej pauzy.

Przeinstalowałam sterowniki i na chwile zadziałał do momentu gdy podgłosiłam do 100 i znowu przestało działać.... :/. Kolejnym razem nie pomogło nawet przeinstalowanie sterowników.....

POMOCY!!!!!

Dodam tylko, że oczywiście mam możliwość zwrotu laptopa do sprzedawcy, aczkolwiek był on kupiony wysyłkowo i tak samo musiałabym go odsyłać i dalej czekać, a problem może być do rozwiązania.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 1 października 2017 przez BolesnyP Początkujący (340 p.)
Włącz jakąś muzykę i nacisnij prawym na głośnik na dole, urządzenie do odtwarzania i zobacz czy kreski będą sie unosić

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 754 wizyt
+1 głos
1 odpowiedź 1,576 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 180 wizyt
pytanie zadane 4 marca 2018 w Systemy operacyjne, programy przez LODosafka Początkujący (310 p.)

93,423 zapytań

142,421 odpowiedzi

322,643 komentarzy

62,782 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...