• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Microsoft Imagine i zniżki na Thinkpady

0 głosów
315 wizyt
pytanie zadane 3 września 2017 w Systemy operacyjne, programy przez easytodo Mądrala (5,380 p.)
Witam serdecznie,

w październiku zaczynam studia i z tej okazji zamierzam kupić laptopa do pracy. Interesują mnie laptopy z serii Thinkpad.

Podobno studenci mogą nabyć Thinkpady po niższej cenie, jak coś takiego załatwić? Dokładnie interesuje mnie model Thinkpad E470 w tej konfiguracji:

https://www.x-kom.pl/p/353377-notebook-laptop-141-lenovo-thinkpad-e470-i5-7200u-8gb-256-fhd.html

Kolejną nurtującą mnie sprawą jest program Microsoft Imagine. Czy jako student mogę otrzymać za jego pomocą darmowego Windowsa 10 oraz pakiet Microsoft Office? Jeżeli tak to w jaki sposób?

Pozdrawiam!

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 3 września 2017 przez olsześ Gaduła (3,080 p.)
Co do Thinkpadów to nie mam pojęcia. Może to zależy od uczelni, a może po prostu nie wiedziałem o możliwości tańszego zakupu.

Co do Microsoft Imagine, to tak - możesz mieć za jego pomocą system W10 Education oraz inne  wersje systemu, możesz też nabyć Visual Studio Enterprise jak i parę innych rzeczy, niestety pakietu Office nie ma w programie Imagine.
0 głosów
odpowiedź 8 września 2017 przez FxJerzy Stary wyjadacz (12,460 p.)

Skąd taka informacja? ThinkPad L470 - zdecydowanie (seria L)

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 759 wizyt
pytanie zadane 22 lipca 2016 w Sprzęt komputerowy przez Grzyboo Nałogowiec (28,880 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 386 wizyt

93,600 zapytań

142,524 odpowiedzi

322,993 komentarzy

63,085 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...