• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

WORD 2007 - zła numeracja stron

Cloud VPS
0 głosów
10,836 wizyt
pytanie zadane 28 sierpnia 2017 w Systemy operacyjne, programy przez arzy123 Nowicjusz (150 p.)
Hej, nowy na forum :)

Piszę w takiej sprawie - otóż formatuje prace licencjacką i wstawilem numeracje stron. Ustawilem najpierw podzial na nastepną stronę, po czym wsykoczyla mi pusta strona ( nie powinno tak byc). Nastepnie, ustawilem numery stron, na parzyste i nieparzyste.  I niepotrzebnie sam usunalem jeden numer strony i go zamienilem. Teraz wyglada to tak, ze gdy wstawiam numeracje, pokazuje mi np strona 1., a nastepna strona 5., potem str. 2 a nastepna str 5, znów :/ Probowalem usuwac, formatowac, ale teraz niestety nie pokazuje mi zadnej cyfry na stopce. Czy mozna to jakos odkrecic? Pozdrawiam forumowiczów :)

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 28 sierpnia 2017 przez mbabane Szeryf (79,260 p.)

Najlepsza
Wydaje mi sie ze musisz usunac sekcje po stronie o nr 2 (A najlepiej wszystkie podzialy sekcji i ustawic je od nowa). Najlepiej wlacz znaki niedrukowalne http://4.bp.blogspot.com/-eKpn-Cxd0uE/U1Fl1ekkunI/AAAAAAAACPc/iLF8D5Kz_C4/s1600/opcja_znaki_niedrukowalne.png beda wtedy widoczne te podzialy w postaci:
::::::::::::::::::Podzial sekcji::::::::::::::::: .
Ustaw Kursor zaraz za tym i backspace.

Nastepnie ustaw ponownie numery stron. Jesli to nie pomoze to bez zobaczenia co tam jest moze byc ciezko udzielic wskazowek (przynajmniej w moim odczuciu).
komentarz 29 sierpnia 2017 przez arzy123 Nowicjusz (150 p.)
Udało się ! Dzięki za pomoc ! :)

Miałem wstawione 3 podziały sekcji - nastepna strona, ciagly, nastepna strona. Przez to zacząl fisiować. Usunąlem podziały, ustawilem na nowo numerowanie stron, podział sekcji na nastepną stronę i dalej analogicznie do instrukcji worda - wstawianie od konkretnej strony :)

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 1,668 wizyt
pytanie zadane 21 października 2016 w Systemy operacyjne, programy przez Laxus Początkujący (280 p.)
+1 głos
2 odpowiedzi 18,205 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 1,015 wizyt
pytanie zadane 27 września 2018 w Systemy operacyjne, programy przez salgarim14 Nowicjusz (120 p.)

93,460 zapytań

142,454 odpowiedzi

322,724 komentarzy

62,837 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...