• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Wspólna nauka przy tworzeniu większego projektu.

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
0 głosów
171 wizyt
pytanie zadane 20 sierpnia 2017 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Drajvon Bywalec (2,250 p.)
Witam!

Mam na imię Michał. Od prawie 2 lat zajmuję się tworzeniem front-endu. Poszukuję dwóch osób do wspólnej nauki. Zaczniemy od kilku małych projektów, żeby się zgrać. Potem przejdziemy do stworzenia czegoś większego. Poszukuję grafika oraz programisty back-end, ja zajmuje się front-end'em. Nie muszą być to osoby świetnie znające wszystkie zagadnienia, ponieważ głównie chodzi o naukę oraz zdobycie doświadczenia przy pracy w zespole. Opcjonalnie możemy rozmawiać w języku angielskim w celu jego polepszenia (nie naśmiewamy się z nikogo, sam popełniam wiele błędów).

Wymagania:

- komunikatywność

- poczucie humoru

- chęć do nauki

- co najmniej podstawowa znajomość zagadnień webowych

- mile widziana znajomość sytemu kontroli wersji  oraz metodologii BEM (nie wymagane)
komentarz 21 sierpnia 2017 przez Ziken Początkujący (330 p.)
W sumie ja mogę spróbować

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 20 sierpnia 2017 przez DobryKurczak Bywalec (2,320 p.)
Witam.

Ja jestem po technikum i fajnie byłoby coś się pouczyć w temacie backendu. Znam PHP plus SQL podstawy (coś nieco więcej niż ze szkoły). Znam też HTML, CSS. Mam jakieś doświadczenie z Wordpressem. GITa też ogarniam w miarę. Jak coś to pisz na pw lub tutaj na forum ;)

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 126 wizyt
pytanie zadane 14 czerwca 2019 w PHP przez michal_php Stary wyjadacz (13,700 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 124 wizyt
pytanie zadane 29 kwietnia 2019 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Kubs Mądrala (5,190 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 653 wizyt

93,444 zapytań

142,436 odpowiedzi

322,698 komentarzy

62,806 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...