• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

problem z plikiem .htaccess

0 głosów
409 wizyt
pytanie zadane 6 sierpnia 2017 w Hostingi, domeny, usługi przez Maikel11 Początkujący (470 p.)
Mam problem z obsługą pliku .htaccess (przynajmniej tak mi się wydaje) na localhoscie u mnie na kompie działają wszystkie przekierowania po wgraniu na serwer linuxpl nie mogę wejść na stronę wyskakuje błąd 500 nie moge wejsc na stronę poprzez przyjazne linki (strona/przyjazny-link ) ani ręcznie wpisując nazwę pliku (strona/index.php ) probowalem zmieniać zawartośc pliku .htaccess ale nie działa a zawiera on tylko kilka linijek rewiterule, ogolnie nie mam wyłączonych zasad przekierowań na serwerze bo folder ze stroną jest na subdomenie i tylko ta subdomena ma problemy z tym .htaccess inna subdomena śmiga (forum) oraz strona głowna na wp i tez linki działają tylko na tej jednej subdomenie dla której plik tworzyłem sam, u kolegi na localhoscie tez linki nie działają

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 6 sierpnia 2017 przez Maikel11 Początkujący (470 p.)
już zrobione chodziło o to że plik był źle zakodowany utf-8 a mialo być utf8 bez BOM (serio???????!!!!!)

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 215 wizyt
pytanie zadane 16 listopada 2016 w Nasze projekty przez yaro Początkujący (340 p.)
+1 głos
3 odpowiedzi 741 wizyt
pytanie zadane 11 października 2016 w PHP przez Adux Obywatel (1,740 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 291 wizyt
pytanie zadane 23 lipca 2016 w PHP przez DawidxD Użytkownik (810 p.)

93,605 zapytań

142,529 odpowiedzi

322,999 komentarzy

63,096 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...